Celog života sam lezbejka, a onda sam najbolji seks u životu imala sa muškarcem - evo i zašto

Seksualno iskustvo sa muškarcem potpuno je drugačije za lezbejke

  • 12

Kada vas privlači isti pol, onda vam je seks sa suprotnim pomalo čudan i neprihvatljiv, pogotovo ako ste lezbejka i volite žene, a onda se nađete u situiaciji da imate seks sa muškarcem.

Jedna od korisnica društvene mreže Reddit koja se potpisala kao Linea podelila je svoje iskustvo sa ostalim korisnicima.

Biti u vezi sa ženom je mnogo drugačije od svega. Foto: Pixabay.com

- Imam 27 godina i mislila sam da ću uvek biti lezbejka. To sam shvatila kada sam imala 13 godina i od tad me nisu privlačili muškarci. Nikada nisam bila zainteresovana za muškarce niti za vezu sa nekim od njih. Imala sam mnogo prijatelja, ali me nikada nisu seksualno privlačili.

Uvek su mi se dopadale žene. Idem ulicom, vidim atraktivnu ženu i odmah u glavi zamišljam kako imam seks sa njom. Ja sam stidljiva i nisam nikada pričala o seksu sa nekim, osim sa partnerkom.

Bila sam u vezi sa jednom devojkom 5 godina. Volela sam je i mislila sam da ćemo zauvek biti zajedno. U poslednjih godinu dana stvari su postale baš loše i ona se mnogo promenila. Promenila se njena ličnost i više nije bila osoba u koju sam se ja zaljubila. Htela je da ostanemo prijateljice, ali sam je odbila. Bilo je gotovo.

Narednih dana bila sma slomljena i mnogo sam plakala. Tada se sve to izdešavalo. Imam jednog prijatelja koji mi j ezaista blizak i jedan od najboljih. On je strejt i ima 22 godine. Zna da sam lezbejka i uvek je bio tu za mene, a znamo se nešto duže od 2 godine. Nikada nije bilo romantičnih ni seksualnih tenzija između nas jer je znao i poštovao to što sam ja volela samo žene.

Seks sa ženom je mnogo senszualniji. Foto-ilustracija: pixabay.com


Otišli smo zajedno kod mene gde smo razgovarali. Nisam prestajala da pričam o mojoj bivšoj devojci, dok me je on ubeđivao da ja treba da prestanem da mučim sebe i da sam uradila pravu stvar, kao i da zaslužujem bolje.

Ja sam bila ta koja je to inicirala, samo ja. Nisam znala šta me je spopalo. Sedeo je na kauču, ja sam mu se približila i pokušala da ga poljubim. Prvo me je odbio i uveravao da nisam sigurna da to želim. Kada sam mu rekla da ga stvarno želim, prepustio se.

Imali smo seks, a ja nisam bila čak ni pijana. Bila sam sasvim svesna svojih postupaka, a ni sama ne znam zašto sam imala seks sa njim.

Kada smo se probudili ujutru oboj esmo bili u haosu. Osećala sam se pogubljeno. Nije me čak ni seksualno privlačio, čak mi nije ni atraktivan.

Zbog raskida često radilo lude stvari. Foto-ilustracija: Profimedia

Mrzim sebe što ću ovo da kažem, ali sa fizičke strane ovaj seks je bio neverovatno dobar. Moje telo se osećalo čarobno tokom seksa i nikada tako nešto nisam osetila sa ženom. Ne znam kako je moj mozak dozvolio mom telu da doživi toliko orgazama sa njim. Imala sam i pre orgazme, ali su sa njim bilo mnogo bolji.

Inicirala sam seks sa njim, a zapravo sam lezbejka. Ne želim vezu sa muškarcem i još uvek me privlače žene. Kako se onda ovo desilo? Zašto? Da li sam ja lezbejka ili biseksualka? Da li je ovo normalno?, napisala je ona

(Telegraf.rs/reddit.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Kg

    23. februar 2019 | 02:33

    Pa telo ti reaguje normalno,sad što tvoj mozak ne radi kako treba druga je stvar.

  • Srbin

    23. februar 2019 | 07:51

    Nema sta da ti ne bude jasno... Zato nas i Bog stvorio kao muskarca i zenu.. I zato ti je bilo lepo

  • sale

    23. februar 2019 | 08:00

    Ima sad da je zbog tog teksta napadnu lezbejke sirom sveta. Prepasce se da nakon ovoga dosta njih ne proba isto. 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA