≫ 

Njene ćerke ne žele da im majka ima seks, pretile su joj da će je se odreći ako opet bude sa nekim: Čime je to zaslužila?

"Moja deca su zgrožena time što želim da izlazim u svojoj 43. godini"

  • 4

Džejn je očajna, jer joj ćerke prete da će je se odreći ako se ponovo spetlja sa nekim muškarcem i ako samo pomisli da ima seks. Ovo je njena šokantna priča.

- Imam dve prelepe ćerke. Jedna ima 23, a druga 25 godina. Njihovo mišljenje je da ja u svojoj 43. godini treba da prestanem da farbam kosu, da se sređujem, da imam seks i da treba da se oblačim kao sredovečna žena, da ne kažem baba.

Zašto bih to učinila?

Još uvek izgledam dobro, petkom uveče u gradu nosim animal print i odlično mi stoji. Muškarci me i dalje zagledaju. Još uvek sam srećna, napaljena i zabavna. Pa ja sam pravi seks simbol- otpočela je svoju ispovest Džejn.

- Ćerke kažu da se još uvek nisu oporavile od mog prethodnog raskida iz 2017.godine. Doduše taj rastanak i jeste bio traumatičan za sve nas zato što me je moj bivši progonio i pretio mi mesecima. Čak je i policija bila uključena u sve to i bilo je potrebno nekoliko sudskih odluka kako bi se sve smirilo i konačno me je ostavio na miru. Prevazišla sam to. Platila sam sve svoje dugove iz prošlosti i konačno imam samopouzdanje.

Foto-ilustracija: Profimedia

Moj bivši sada živi na drugoj strani zemaljske kugle i meni ruže opet cvetaju. Ali moja deca ne doživljavaju to tako. Kažu da još uvek pate od emocionalnih posledica mog raskida i ne žele da imam ljubavnika ponovo. U stvari pretile su mi da će me se odreći ako se ikada ponovo zaljubim. Očigledno je da je moj ukus za muškarce užasan i da ja uopšte nemam pravi odabir. Ponekad sam tužna zbog toga.

Možda i jesu u pravu. Odmetnik sam u duši i izgleda da privlačim samo loše momke. Trenutno imam dva obožavatelja koji jedva čekaju da me izvedu na sastanak i drago mi je da sam i dalje poželjna.

Problem sa mojim ćerkama je taj što su uzdržane i sve shvataju preozbiljno. Obe su udate i imaju svoju decu, ali mi se čini da su previše zrele za svoje godine. Ja nisam kao one. U njihovim godinama bila sam mnogo više otkačena i zabavna. Zašto bih ostala kod kuće i čuvala njihovu decu kada mogu da izlazim i nastavim svoj život? - pita se Džejn.


- Pre neko veče sam imala sukob sa starijom ćerkom koja mi je rekla da sam naivna i glupa i da ne treba nikome da verujem s obzirom na svoju prošlost. Zašto ne mogu da se razvedre i da me ostave na miru?! - završava šokantnu ispovest Džejn i traži vašu pomoć da bi rešila svoj problem.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sneza

    22. april 2019 | 08:44

    Naravno da zena treba da izlazi i da se provodi nicega loseg nema u tome.Treba da im izigrava kucnu pomocnicu i da im cuva decu.One su samozive sto su se udale ako imaju takvoo misljenje o majcinim izborima muskarca zena je mlada i treba da uziva a one svoju decu neka cuvaju same.

  • Vlada

    22. april 2019 | 07:30

    Pusti cerke šta pričaju, vi ste mlada žena i živite život svoj, jedan je život.

  • Hinjo

    22. april 2019 | 10:28

    Cerke verovatno znaju mnogo vise o svemu ovome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA