≫ 

Muškarci, dobro čitajte ovu vest: Žene otkrile kojih pet poza u seksu ih dovode do ludila

Žene su otkrile šta im najviše prija...

  • 89

Postoji nekoliko poza u seksu za kojima žene lude. Muškarci, pažnja, pažnja!

Naime, rezultati istraživanja britanske stranice Superdrug Online Doctor u kojem je učestvovalo preko 500 iz Evrope i SAD imali su za cilj da pokažu kojih pet poza su najpopularnije među ženama.

Najbolja je misionarska poza za čak 66,7 odsto žena, "kašika" za 61,5 odsto, "kaubojka" za 61,5 njih, obrnuta "kaubojka" (48,4 odsto) i s visoko uzdignutim nogama za 47,5 odsto.

seks par noge

foto: pixabay.com/StockSnap

Na poslednjem mestu na listi našao se dogi stajl, pa ga tako preferira samo 18 odsto ispitanica.

Zanimljivo je da tek trećina žena doživi orgazam u bilo kojoj od navedenih poza, pa tako stručnjaci savetuju da žene preuzmu inicijativu i tako povećaju kvalitet uživanja u seksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    5. jun 2019 | 08:33

    Iako je na ovoj listi na poslednjem mestu, ja najvise volim dogi pozu. Volim jer tad decko moze snazno da zabija, a njegovi testisi mi udaraju po klitorisu, tako da tad dozivljavam i vaginalne i klitoralne orgazme, zaista najbolja poza. Posle ove volim i obrnutu kaubojku, iz istih razloga, dok najahujem na njega, uhvatim njegove testise i trljam svoj klitoris njima. Mada, svaka poza je lepa na svoj nacin.

  • Sanja

    23. januar 2020 | 22:41

    Najvise volim kad sam ja dole, stavim mu noge na ramena i zestoko se zabija u mene. I volim jako doggy pozu, jer mi dodatno testisima nadrazuje klitoris. Ove dve su moj izbor. Ali volim svaku pozu kad sam sa voljenom osobom.

  • plavi safir

    5. jun 2019 | 13:32

    Ja baš najviše volim doggy... Najintenzivnije doživljavam seks onda a dobra je i za seks na brzaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA