≫ 

10 ljubavnih svađa koje će vas nasmejati do suza

Oko kakvih sve sitnica može da se posvađa jedan par, pa o tome može da se napiše roman. Evo nekoliko zaista smešnih razloga za durenje, a bogami i za razvod

  • 1

Brak nije lak. Zajednički život pravi je mamac za svađe oko trivijalnih stvari. A to dobro znaju sve žene i svi muškarci koje ponekad smeh zbog toga oko čega su se posvađali i pomiri.

OVAKO POČINJU SVAĐE: Pet pitanja koja mrzi svaka žena

Naučnici dokazli da možete imati SREĆNIJI BRAK ako ovo budete radili ZAJEDNO!

Neke žene na stranici Mumsnet odlučile su da podele svoje priče o najsmešnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, a neke raskidom. Jer iz svađe svako želi da izađe kao pobednik

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

1. Ukrala si novac iz banke!

- Ušli smo u žučnu svađu tokom partije "monopola". Muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

2. Ovako se seče ananas i tačka!

- Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odseče vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolutove. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolutove zajedno sa korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru. Čitavo veče nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

3. E ja ću da vozim! Nisam pijan!

- Skoro smo rask0inuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela sam da koristim GPS tokom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživeo kao znak da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije ni sećao.

4. Uništio si mi najbolju tepsiju

- Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog moje omiljene tepsije za pečenje kolača. To je bila moja najbolja tepsija, a on ju je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabaz Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabaz

5. Ili tost ili nosim mami televizor

- Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve se završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio nazad svojoj mami.

6  Nismo imali morsko prase! E jesmo!

- Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali morsko prase (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u baštu i iskopa njegove ostatke kako bih mu dokazala da sam u pravu.

Telefon, Veze, Ljubav, Svađa, problemi, TAMABEPA, gif

7. Krevet nije bio tu nego ovde

- Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stepeni i moramo nastaviti dalje. Usledila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

8. Razvod zbog listića badema

- Imali smo spektakularnu svađu pre Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio veknu hleba prema vratima, a onda se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila pretnjom da ćemo se razvesti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

9. Ne razgovaram s tobom!

- Jednom nismo pričali sedam dana zbog piletine. Kada sam sekla pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

10. Opet si kupio jeftinu mlevenu papriku!

- Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio s jeftinom paprikom. Još uvek se naljutim kad se toga setim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Možete li da se setite vaše najneverovatnije svađe s partnerom? Podelite je sa nama u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    20. decembar 2016 | 13:06

    Ja se sa svojim posvadjam ako me ne izljubi dovoljno i ako mi ne kaze volim te pre spavanja.haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA