≫ 

Žene su potpuno poludele za ovom reklamom, a glavni razlog za to će vas oduševiti (FOTO)

U vreme kada se žene podvrgavaju aušvic dijetama i pokušavaju da se izbore sa samaopouzdanjem postoje ljudi kojima je stalo da toga da žene počnu da budu zadovoljne sa onim što imaju - koju god veličinu da nose

  • 5

Kada je jedan modni brend koji proizvodi garderobu za plus sajz dame na posteru za svoju novu kampanju stavio ženu sa jasno vidljivim strijama na stomaku, žene su prosto poludele od oduševljenja.

Evo po čemu se razlikuju mršavice i debeljuce u seksu

Ko kaže da su samo trbušnjaci seksi? Pogledajte telo ove mame! (FOTO)

Američki brend "Lejn Brajant" pobrao je sve pohvale za oglas na kojem plus sajz model Deniz Bido nosi mornarski bikini za jedan poznati brend i na njemu ponosno pokazuje strije na stomaku. Deniz po američkim merama nosi veličinu 14, što bi u Australiji bio broj 18, dok je po evropskim standardima to XXL.

Na svom Instagram profilu Deniz je uz svoju fotografiju napisala da obožava ovu sliku na kojoj je ona tako stvarna, a zahvaljuje se i brendu "Lejn Brajant" što mu se dopada njeno telo, i njene strije, i njeno sve.

A photo posted by Lane Bryant on

Onda su se komentarisanju ove fotografije pridružile stotine žena i na Instagramu i na Fejsbuku i pohvalile brend zato što nije retuširao fotografiju. U komentarima se smenjuju reči oduševljenja, ganutosti i sreće. Neke od žena samo što nisu zaplakale. A zajednička u svim komentarima jeste zahvalnost što je na fotografija prikazana realna, stvarna žena, žena na čijem se telu vidi njeno životno iskustvo. Naravno, mnoge dame rekle su da bi samo zbog ovog oglasa kupile kupaći kostim koji Deniz nosi.

A photo posted by Kari Casey on

A photo posted by Robyn Lawley on

Brend "Lejn Brajant", koji izdađuje garderobu za korpulentnije dame u veličini od 14 do 32, poznat je po svojim reklamama u kojima na pozitivan način tretira plus sajz žensko telo kakvo ima na primer Ešli Grejem. Pomenutoj manekenki i ovom brendu svakoga dana pridružuju se žene koje bez stida pokazuju fotografije svojih strija na društvenim mrežama, a prošlog meseca najveći i najpoznatiji brend donjeg rublja "Viktorija sikret" odbio je da retušira striju na butini manekenke Džasmin Tukiz.

A photo posted by Robyn Lawley on

Činjenica je da je na svetu mnogo dama koje nemaju savršena tela, a koje u teroru savršenosti i lepote gube samopouzdanje. Poruka ovakvih kampanja je nedvosmislena: lepota se krije u malim nesavršenostima.

A photo posted by Robyn Lawley on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    21. decembar 2016 | 15:39

    Лепота је пролазна,а глупоћа остаје.

  • BASA

    21. decembar 2016 | 18:54

    Bolje napisite formulu za izracunavanje idealne " Tezine " ! Od toliko nutricionista , niko ni reci ! Kako je to moguce u drugim zemljama , a kod nas ne !

  • Aaaaa

    21. decembar 2016 | 16:05

    Uteha za debeljuce???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA