Ovo su najperverznije stvari u seksu o kojima svaki znak sanja

Neki neće prezati ni od udaraca, a neke ćete morati dosta dugo nagovarati

  • 8

Eksperimenti su uvek dobrodošli u krevetu, samo što su na njih neki znakovi Zodijaka spremniji od drugih.

Najkraći horoskop na svetu: Sve što morate da znate o svakom znaku u 3 reči

Ovo su horoskopski znaci koje partneri najviše varaju - da li ste među njima?

Evo šta možete da očekujete od svakoga od znaka kada isključite svetlo:

Ovan

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovnovi su poznati ljubitelji avanture i uzbuđenja, pa se na njihovom seksi meniju može naći stvarno svašta. Jedino što ne vole jeste monotonija i rutina. Ako samo ležite ili ponavljate stalno iste stvari, ovo nije vaš idealan seksualni partner.

Bik

Bikovi neće prezati čak ni od najperverznijih stvari u seksu, ali samo ako ih oni i predlože. U suprotnom ih je jako teško nagovoriti. Takođe, vole u ​​svakom trenutku znati da su oni ti koji drže kontrolu.

Blizanci

Ne postoji nešto što Blizanci ne bi voleli da isprobaju. Oni su vrlo strastveni i zaigrani partneri koji jedva čekaju da im se servira nešto novo. Međutim, povlače crtu kod previše agresivnih scenarija poput jako grubog sado-mazo seksa.

Rak

Brižni i romantični Rakovi učiniće sve da udovolje partneru, ali samo ako oni ništa ne moraju da predlažu. Uzbuđuje ih sama pomisao na to što je njihov partner uzbuđen i to im je sasvim dovoljno.

Lav

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav je jedan od najstrastvenijih i najboljih seksualnih partnera zbog toga što voli da zadovolji drugu stranu i pravi se važan pred partnerom. Vole da budu u centru pažnje, pa ih to čini prirodnim egzibicionistima.

Devica

Device baš i nisu avanturistički ljubavnici, ali vole da se potrude za partnera. Svemu pristupaju perfekcionistički, pa i seksu, tako da će pre samog čina dobro izguglati svoje sledeće poteze.

Vaga

Vage imaju jako dobre socijalne veštine, što im donosi bodove i u seksu. Čak i najbanalniju pozu dovedu do savršenstva pa ni ne moraju previše da se trude. Pružiće vam oralni seks, ali ne očekujte poljupce nakon toga.

Škorpija

Seks sa Škorpijom može biti najbolji seks koji ćete ikad doživeti ako ste naletili na jednog koji nije opsednut sa svojim egom. Oni su savršena kombinacija senzualnog i agresivnog, pa možete očekivati nežne poljupce nakon što vas malo grublje stisnu uza zid.

Strelac

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelci posebno vole da se petljaju oko vaše zadnjice. Možda će na početku oko toga zbijati šale, ali znate da u svakoj šali ima malo i istine. Upozoreni ste.

Jarac

Možda ne biste rekli, ali Jarci su pravi čistunci Zodijaka. Jedni pravi način da ih ozbiljno uzbudite jeste da im suptilno date do znanja koliko je vaš bivši bio dobar u seksu. U trenutku će vas zgrabiti kako bi vam dokazali da su oni ipak bolji. Čudan savet, ali pali.

Vodolija

Vodolija neće pristati na išta za što smatra da mu neće doneti užitak. S njim zaboravite na dominaciju i pokornost, već se prepustite pravoj stvari. Stalo im je do partnera i uvek će se potruditi da budete zadovoljeni.

Ribe

Kreativne duše koje vole eksperiment van ivica kreveta. Ponekad su jednostavni u svojoj senzualnosti i preferiraju seks s dozom emocija, ali neće se buniti da isprobaju i malo perverznije stvari ako ih predložite. Iako nisu ekstremno avanturistički nastrojeni, za njih se kaže da se najbolje ljube od svih znakova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    8. februar 2017 | 22:39

    Safirčiću.... Sssssssssssssssss....

  • Pop

    8. februar 2017 | 21:37

    Seks je za primitivce tj zemljanje ljude oni sa uzvisenim duhom kao ja i jos dosta njih nemamo potrebu za time znamo da je zivot prolazan i ne zelimo da se nastavljamo u ovom zivotu ko je shvatio shvatio je ko nije nikad nece

  • Pop

    8. februar 2017 | 23:30

    Iskren da budem niti sam pop niti sam gej niti sam ocekivao sedam pluseva do sad toliko je otprilike srazmera u svetu duhovnih i zemljanih ljudi sedam na dvadeset kad imas ljubav u sebi razumeces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA