≫ 

Pitajte ga šta je u horoskopu - i ODMAH ćete znati da li je vaša SRODNA DUŠA

Rak će tražiti inteligentnog i pažljivog partnera, Lava privlači misterozna osoba, Vagu neko zgodan i pametan, a Vodoliju neko sa uvrnutim smislom za humor

  • 0

Horoskop vam može pomoći da pronađete srodnu dušu i partnera, koji zaslužuje vašu pažnju.

 

 DEVOJKE OPREZ: Najgori muževi su Rak, Škorpija i Strelac

 

Horoskop otkriva koliko dece ćete imati: Devica jedno, a Škorpija celu armiju!

 

Horoskop otkriva: Ovo su godine u kojima ćete upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA

 

Saznajte kojim osobinama i karakteristikama trebalo bi da teži svaki horoskopski znak kada tražiti srodnu dušu

 

Ovan

 

Srodna duša: Samouvereni pojedinac može da ga prati. Ovnovi nemaju vremena da ih neko sputava, potreban im je partner koji može da ih prati. Idealna srodna duša im je neko ko je samopouzdan i ne boji se da preuzme velike rizike. Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.

 

Bik

 

Srodna duša: Odana i romantična osoba kojoj je on centar sveta. Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja. Njihova idealna srodna duša je neko kome se može verovati, ko ne igra igre jer Bik nema vremena za to. Takođe vole romantične osobe uz koje se osećaju kao da su jedini na svetu. Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.

 

Blizanci

 

Srodna duša: Neko s razvijenim intelektom, smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive. Blizanci znaju biti izbirljivi tako da se možete osećati posebnim ukoliko vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Pomaže ukoliko ste dovoljno različiti od Blizanca pa svakodnevne aktivnosti nisu dosadne. Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.

 

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

 

Rak

 

Srodna duša: Inteligentna, pažljiva i senzualna duša s empatičnim srcem. Rak ima veliko srce, ali ako želite stvarno da ih osvoji morate uzvratiti istom merom. Potreban im je neko ko je dovoljno inteligentan da okupira njihov um, ali i dovoljno pažljiv da se osećaju posebni i voljenim. Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.

 

Lav

 

Srodna duša: Neko ko je samouveren, misteriozan i sposoban da održi uzbuđenje. Lava privlače samopouzdane, ali i misteriozne osobe. Žele nekoga ko je spreman za avanturu. Potencijale srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.

 

Devica

 

Srodna duša: Neko sofisticiran, kompleksan, ambiciozan i potpuno predan. Ta osoba takođe treba da bude motivisana i ambiciozna, a ne neko ko samo leži po celi dane i ne postiže apsolutno ništa. Više od svega Devici je potreban neko ko će u istoj meri biti predan vezi. Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.

 

Vaga

 

Srodna duša vage je neko zgodan, pametan i samouveren. Vaga ima visoke standarde kada se radi o ljubavi i neće se zadovoljiti s nasumično odabranom osobom. Njihova srodna duša ima tri osobine: dobar izgled, pamet i samouverenost. Jako cene estetiku, vole inteligenciju jer su i sami pametni i dosađuju im spori umovi. Cene samouverenost jer vole nekoga ko zna šta želi. Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.

 

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

 

Škorpija

 

Srodna duša: Neko ko im predstavlja izazov i hrani se njihovom strašću. Ljubav Škorpije je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. Njihova idealna srodna duša je neko maštovit ko misli i oseća duboko, ali ko nužno ne otkriva sve svoje karte odjednom. Vole malo misterije i intrige te ih privlači oštrouman humor. Potencijalne srodne duše: Ribe, Devica, Jarac i Rak.

 

Strelac

 

Srodna duša: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha. Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne žele posesivne osobe u svom društvu. Njihova srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutine niti im treba neko ko će ih pokušati promeniti. Njihova srodna duša su osobe koje mogu povesti na put, a ne neko ko želi da im sreže krila. Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.

 

Jarac

 

Srodna duša: elegantna i intrigantna duša sa stilom koja može da okupira njihov um i ostane verna do kraja. Jarac se ne boji da bude izbirljiv kada se radi o ljubavnicima, naročito kada dođe do potrage za srodnom dušom. Njihov idealan partner mora da bude elegantan i sa stilom. Trebalo bi da budu inteligentni, ali pre svega pouzdani i verni.

Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija.

 

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

 

Vodolija

 

Srodna duša: Neko ko je predan i voli zabavu, s uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje. Idealna srodna duša će najverovatnije imati zabavnu i ekstrovertnu osobinu i mora biti raspoložena za povremenu avanturu. Strašno ih privlače osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor i koje su oštroumne. Ako ih možete nasmejati možete ih naterati gotovo na sve. Ako znati kuvati, to je takođe veliki plus jer vodolja voli da jede. Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac.

 

Ribe

 

Srodna duša: Neko samouveren, kreativan i na istoj talasnij dužini. Ribe žive u svom svetu i nikad ne uzimaju život previše ozbiljno ni bukvalno. Njihova idealna srodna duša je neko sa zdravom dozom samouverenosti, divljim i kreativnim umom. Najviše im je potreban neko s kime mogu da se povežu i komuniciraju na dubok i smislen način.

Potencijalane srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpija.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA