KALINIĆEV OTAC: Nikola iz detinjstva vuče problem s vilicom! (FOTO)

- Ne znamo kako, ali dobio je udarac u taj deo lica zbog čega je kasnije završio na maksilofacijalnoj hirurgiji. Ipak, to nije mnogo pomoglo i taj problem mu je ostao do danas, iako kaže da ga ne boli - kaže otac sjajnog srpskog košarkaša Zoran, bivši proslavljeni stonoteniser

  • 16

Uz Bogdana Bogdanovića, Nikola Kalinić je sigurno najveća zvezda poslednja dva dana u Srbiji, ali i svetu. Meč s Grcima i njegova dva zakucavanja, od kojih se ne zna koje je lepše, da li ono prvo preko Burusisa zbog čega su ga odmah uporedili s legendarnim Danilovićem ili ono drugo kad je podsetio na Vudija Harelsona u filmu "Belci ne umeju da skaču".

Mladi košarkaš nije bio toliko nepoznat javnosti, za njega je narod čuo prošlog leta kada se pojavio na spisku Dušana Ivkovića za Evrobasket u Sloveniji, a sve je kupio svojom borbenošću i požrtvovanošću. Ipak, mnoge ljubitelje košarke još tad je počelo da zanima nešto o njemu, što baš i nema veze s njegovim košarkaškim umećem.

Mnogi su primetili da ovo talentovano krilo srpske reprezentacije i Crvene zvezde ima problem s vilicom koja je iskrivljena.

Njegov otac Zoran Kalinić, svojevremeno veliki stonoteniser, u izjavi za Alo objasnio je da je to posledica povrede koju je zadobio još u detinjstvu.

- To se dogodilo još kad je bio mali. Ne znamo kako, ali dobio je udarac u taj deo lica zbog čega je kasnije završio na maksilofacijalnoj hirurgiji. Ipak, to nije mnogo pomoglo i taj problem mu je ostao do danas, iako kaže da ga ne boli. Često se dešava da mu govorim kako su svi veliki sportisti imali sličnih problema - kazao je Kalinić senior.

Za kraj, jednostavno moramo.

Kalinić zakucava Grke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    9. septembar 2014 | 15:59

    Maa ne smeta nikom dok lepi protivnike na postere :D Legenda

  • Lenjivac

    9. septembar 2014 | 16:41

    Samo ti lomi koseve I najlepsi si na svetu!!!!!

  • Marko

    9. septembar 2014 | 17:14

    Ponosan sam sto je ovo nas kosarkas, zelim mu sve najlepse! Vidi se da je pravi borac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA