VATERPOLO SKANDAL: Igrači bojkotovali Krivokapića, na koktelu samo jedan zlatni vaterpolista!

Iako se svi članovi nacionalnog tima nalaze u Beogradu, oni se nisu pojavili na godišnjem koktelu čime su još jednom pokazali šta misle o aktuelnom rukovodstvu VSS, koje su već nekoliko puta prozivali nezadovoljni njihovim radom

  • 13

Nezadovoljstvo najboljih srpskih vaterpolista i sukob sa aktuelnim Vaterpolo savezom Srbije dobio je u četvrtak veče skandalozni epilog!

Na godišnjem koktelu VSS i predsednika Milorada Krivokapića, koji je organizovan u hotelu M povodom najuspešnije godine u poslednjih 10 godina u vaterpolo sportu (uzeta 4 zlata EP, SL, SK, JS), pojavio se samo jedan od "zlatnih delfina" iz Budimpešte - Sava Ranđelović.

Ostali reprezentativci, iako su svi u zemlji jer u petak imaju okupljanje nacionalne selekcije se nisu pojavili i time još jednom pokazali šta misle o aktuelnom rukovodstvu, koje su u poslednja dva meseca više puta i javno prozvali "da nisu u stanju da reše nagomilane probleme u kojima se Savez nalazi već skoro dve godine".

Pre svih kapiten Živko Gocić i zvanično najbolji igrač sveta Filip Filipović, koji su u nekoliko navrata javno prozvali čelne ljude VSS i pozvali predsednika da uradi svoj deo posla, jer su oni svoj uradili.

Kapiten Gocić je u intervjuu pre mesec dana rekao da su nesposobni da nađu pare i vode Savez, a Filipović je već nekoliko puta prozivao Savez, da rukovodstvo ne radi svoj posao i da i posle rezultatski najuspešnije godine, nisu u stanju da reše probleme organizacije. Jer zadatak igrača su rezultati, a zadatak funkcionera uslovi i finansije.

Pored njih na godišnjem koktelu se nisu pojavili ni selektor Dejan Savić, kao ni trener mlade reprezentacija Vladimir Vujasinović, a ni ministar sporta i nekada proslavljeni vaterpolista Vanja Udovičić.

Da stvar bude još i gora, Vaterpolo savez Srbije je bio spremio plakete da uruči strategu Saviću i zvanično najboljem vaterpolisti sveta Filipoviću, ali njihovim nedolaskom one im nisu uručene.

Sve u svemu ovo je ogroman skandal koji je pogodio u poslednjih 20 i više godina naš najtrofejniji sport koji je uprkos svim problemima uspevao da ostvaruje vrhunske rezultate. Videćemo kakve će posledice imati sve ovo po srpski vaterpolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi debeli

    25. decembar 2014 | 22:05

    Covijek treba da da ostavku!Oni su vrhunski sportisti i ljudi!Njihovi rezultati im daju za pravo da iznesu svoje misljenje i stav.G. Krivokapic nije na njihovom nivou, odnosno vaterpolo savez nije u stanju da isprati ove mlade i uspjesne ljude.

  • Marko

    25. decembar 2014 | 22:26

    Ma kad su umesto Šapića, čoveka najboljeg na svetu, bili doveli onog bambusa Babića, a on pobegao posle dva meseca i ostavio savez bez predsednika. Krivokapić je došao tek nakon šest meseci i realno niti je u mogućnosti niti je kadar da vodi celu priču. Ovo je samo nastavak vaterpolo agonije. Taj Krivokapić da je pametan da se lepo povuče, pa nek opet biraju Babića nek im se vrati.

  • ap0calypto

    25. decembar 2014 | 22:56

    Brate, oce li neko vise nauciti? Rasirena tri prsta je uveo Draskovic pri raspadu SFRJ, kao rascepanje svetog trojstva. Znaci prsti su SPOJENI, ne razdvojeni kad smo vec hriscani, rodoljubi, otadzbina itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA