Navijači Zvezde su ga terali, ali možda nisu bili u pravu - postigao je gol!

Bivši fudbaler crveno-belih odigrao odličnu utakmicu u dresu kazahstanskog kluba i najzaslužniji je za oba gola

  • 5

Navijačima Zvezde Đorđe Despotović nije ostao u lepom sećanju, ali zato ima mnogo veće šanse da postane omiljen kod pristalica kazahstanskog Žetisua, u koji je stigao letos zimus na pozajmicu.

Despotović je u nedelju postigao prvi gol od kako je stigao u klub, u meču protiv Irtiš Pavlodara, koji je završen remijem 2:2, uprkos vođstvu Žetisua 2:0. Drugi gol za domaći tim postigao je Makedonac rođen u Nišu Dušan Savić.

Bivši napad Spartaka postigao je gol u 58. minutu udarcem glavom, a desetak minuta kasnije je i kumovao pogotku Savića kada je pogodio stativu, a Makedonac pritrčao i duplirao vođstvo.

Ipak, do kraja meča ekipa Irtiša je uspela da izjednači, pa je tako Žetisu, za koji, pored Despotovića, igraju još Miloš Mihajlov (prethodne dve sezone igrao za Voždovac) i Ivan Cvetković (bivši igrač Jagodine i Javora) propustila idealnu priliku da zabeleži prvi trijumf ove sezone posle pet kola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    5. april 2015 | 18:38

    Vaau fudbaler dao gol?!Ma ovo je cudi nevidjeno,stvarno smo mozda pogresili a jel i trcao ovaj fudbaler? Ako jeste onda smo stvarno pogresili,covek u onakvoj ligi dao gol a mi ga oterali!!!

  • Nikola delije

    5. april 2015 | 22:29

    U Boj krenimo junaci svi !

  • Partizani

    5. april 2015 | 20:36

    pa cekajte proradice i falkao taman da ga prodaju ako vec nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA