SEKS BOMBA SA PUŠKOM I NA SKIJAMA: Zbog njene lepote i izgleda ovo će vam biti omiljeni sport! (FOTO) (VIDEO)

Ovako se mi opraštamo od sezone zimskih sportova. Upoznajte Doroteu Virer zbog koje se gledaoci utrkuju za što bolja mesta na takmičenjima u bijatlonu

  • 4

Zima je prošla i sezona zimskih sportova se polako završava, a mi smo vam spremili jedan specijalitet za kraj. Želimo da vas upoznamo sa jednom od najlepših evropskih sportistkinja bar kada su sportovi na snegu u pitanju, a reč je o bijatlonki Dorotei Virer.

Seksepilna Italijanka ima 25 godina i jedna je od najatraktivnijih sportistkinja u svojoj zemlji, a uz to se može podičiti i odličnim rezultatima, Šir javnost je za nju čula kada je postala prva Italijanka koja je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu za mlade, a sa istih takmičenja ima još dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

#energianontitrovo

A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

Kada je u pitanju seniorska karijera obavezno se mora znati da je osvajačica bronzanog odličja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju u štafetnoj trci, kao i da ima dve bronze sa Svetskih prvenstava.

  #rossignol#neonoptic#onewaysports#   A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

Pored odličnih sportskih rezultata ono što je još privuklo pažnju javnosti i medija jeste svakako i izgled i lepota gđice Virer koju ona redovno promoviše i putem svojih profila na društvenim mrežama zbog čega ima i veliki broj fanova i pratilaca.

  #malta#vacanze#bluelagoon#neonoptic   A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

I zaista moramo priznati da nije ni čudo s obzirom da je i zgodna Italijanka i nas očarala svojom lepotom i oblinama i da, a ko ni zbog čega drugog, onda zbog nje, bi trebalo češće i pomnije pratiti takmičenja u bijatlonu. A sada vas prepuštamo uživanju u njenim fotografijama.

#duralavita A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

#happy#grazie#audi#r8#v10 @audi_italia A photo posted by DORO (@dorothea_wierer) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS Boy

    21. april 2015 | 21:00

    Od sada ucim skijanje.

  • S.K.

    21. april 2015 | 20:18

    ja bi s njom i na Himalaje i u dzunglu potpuno mi je svejedno :-)

  • Khalid Ibn Al-Walid

    22. april 2015 | 19:57

    Zene su postale samo seksualni predmet(nazalost) zahvaljujuci zapadu i njihovim ocjenjivanjem sta je moral a sta ne...zene sad samo vrijede po straznjici ,grudima i koliko je golotinje pokazala ..a sestre ,majke supruge e pa to vise nije u trendu rekose sodomisti koji sve vise ulaze u sve spore naseg zivota i uce nas da treba imati dva oca ili dvije majke a ne oca i majku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA