Stopiran dolazak golmana u Partizan, evo i zašto!

Falio je samo potpis, ali je intervencija generalnog direktora kluba sprečila da se sklopi saradnja

  • 8
Zgrada FK Partizan, stadion

Foto: Marko Todorović

Delovalo je da je sve gotovo i da će Partizan dobiti novog golmana, ali je transfer Bojana Šaranova u poslednjem času stopiran!

 

Razgovori su se vodili tokom vikenda, a usmeni dogovor ostvaren je u ponedeljak, i falio je još samo potpis, pa da igrač bude registrovan do 1. oktobra.

 

"Mozzart Sport" prenosi da je za utorak u ranim prepodnevnim satima doskorašnji čuvar mreže grčkog Ergotelisa imao je zakazan sastanak sa čelnicima kluba iz Humske 1, ali je izostala saglasnost najvažnijeg čoveka za sve poslove koji se tiču angažmana igrača - Miloša Vazure.

 

Generalni direktor Partizana stao je u zaštitu prvog golmana ekipe Živka Živkovića i čvrsto braneći stav da crno-beli imaju kvalitetnog čuvara mreže, koji je ne tako davno dobio poziv i za reprezentaciju, ubedio ostale članove Upravnog odbora da nema potrebe za dovođenjem Bojana Šaranova, piše navedni portal.

 

Podsećamo, Vazura je bio vrlo decidan u tome da na klupi i pored loših rezultata u Superligi ostane trener Zoran Milinković.

 

Pratite Telegraf i na Vajberu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markonato

    29. septembar 2015 | 18:42

    Imamo najgoreg golmana u istoriji! Zar mi nemamo rezervnog golmana, makar to bilo i neko dete bolje ce da brani od ovog

  • gepard

    29. septembar 2015 | 20:30

    Ljudi moji,kada nas golman "spasao" pa da se utakmica zahvaljujući njemu (Žiletu)završi 0:0 ?Nikad ! Zapamtite Kljajic je najbolji golman u Srbiji,i jedva čekam da počne da brani.A Vazura je inače uništitelj Partizana !

  • Lepenski vir

    29. septembar 2015 | 20:40

    Jako nesiguran golman u pojedinim trenutcima, ne istice neke kvalitete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA