Počinje nova sezona besplatnih Nike treninga!

Nakon veoma uspešne prve sezone treninga i uspešno istrčane We Wun Belgrade trke, Nike+ Run Club zvanično počinje svoju drugu sezonu besplatnih treninga trčanja

  • 0

Za sve one koji žele da se pridruže trkačima Nike+ Run Club-a, prvi u nizu besplatnih treninga biće održan u utorak, 2. februara u 19h sa zajedničkim okupljanjem u Nike Shopu u TC Ušće.

Besplatni Nike treninzi su namenjeni svim ljubiteljima trčanja koji vode aktivan sportski život i neguju trkačku kulturu, kao i početnicima koji žele da počnu sa zdravijim načinom života.

Foto: Promo Foto: Promo

Tokom cele 2016. godine, Nike+ Run Club će organizovati besplatne treninge tri puta nedeljno, gde će svi polaznici, i žene i muškarci biti u prilici da treniraju kao i da testiraju svoje trkačke sposobnosti.

Već drugu godinu za redom besplatni Nike treninzi okupljaju naše najbolje i najuspešnije sportiste iz regiona i poznate ličnosti, koji na najbolji način inspirišu one koji do sada nisu trčali, ali i sve one koji redovno trče, promovišući sam značaj trčanja i zdravog načina života.

Uz pomoć trening eksperata iz Nike+ Run Club-a i studiozno koncipiranih, treninga, svi zainteresovani će imati mogućnost da napreduju, postanu brži i izdržljiviji dok trče svoje prve krugove za Nike+ Run Club, i pravilno se razviju u iskusne trkače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA