Gazprom se otvorio: Zvezdi više para za naredne dve sezone!

Još dobrih vesti sa Marakane

  • 60

Fudbalski klub Crvena zvezda moći će da računa na 5,5 miliona Gazpromovih evra na osnovu ugovorao sponzorstvu sa ruskim gigantom, što je za milion evra veća suma nego što je do sada bila, prenosi list Sport. 

>>> ODLIČNA VEST ZA ZVEZDU: Gasprom rešava problem evrolicence!

Podsetimo, crveno-beli su u julu prošle godine potpisali trogodišnji ugovor sa ruskom kompanijom, ali su već iskoristili svih 4,5 miliona evra na dugovanja i rešili problem u vezi sa dobijanjem licence.

Najteži period je sada iza kluba koji je u međuvremenu prihodovao preko deset miliona evra od prodaje golmana Rajkovića, Marka Grujića i luke Jovića, a u avgustu će dobiti i "povišicu" od Gazproma, pa će umesto dosadašnjih 4,5 miliona, dobijati po 5,5 miliona u naredne dve godine.

Zvezda, takođe, ima i bonus od iste kompanije u iznosu od 200.000 evra u slučaju osvajanja titule, kao i dodatnu sumu za plasman u Ligu šampiona.

U klubu zadovoljno trljaju ruke i zbog činjenice da će sa početkom kvalifikacije moći da očekuju prihode od TV prava, marketinga, a postoje indicije da će i sponzorski pul biti uvećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr No

    16. mart 2016 | 12:33

    Lagano vracanje na staro mesto... tamo gde nas klub i pripada...top 10 klubova Evrope

  • Soms

    16. mart 2016 | 15:12

    Mozete pljuvati po Terzicu i Covicu al oni su za fudbalski i kosarkaski klub Zvezde napravili vise nego iko u zadnje vrijeme

  • tuti fruti

    16. mart 2016 | 13:33

    Pljuvali ste Terzica... Ja kazem a i govorio sam,TERZICU HVALA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA