Prsata Plejboj zečica ulovila Novaka na žurci (FOTO)

Viktorija Silvstedt takođe je bila prisutna na žurci u Nici, i nije propustila da napravi fotku za uspomenu sa najboljim teniserom sveta

  • 15

Viktorija Silvstedt, poznata Plejboj zečica bila je na istoj žurci na kojoj je bio i Novak Đoković, povodom otvaranja teniske akademije Muratoglu u Nici.

 

Krem tenisa i džetseta bio je na Azurnoj obali, a bujna Šveđanka nije propustila priliku da se fotografiše sa najboljim teniserom sveta i da se fotkom pohvali na svom profilu na Instagramu.

 

Ona se u više navrata obnažila za čuveni muški magazin Plejboj, a 1997. godine je bila Plejboj zečica godine.

 

Karijeru manakenke i fotomodela nastavila je tako što je osnovala svoj rijaliti šou, a redovni je posetilac najboljih žurki u Monte Karlu, Kanu, Veneciji, Parizu... Bilo je tako i u Nici gde se fotografisala sa Novakom i Bobom Sinklerom.

 

Očigledno da je veliki ljubitelj Novaka Đokovića, a fotografiju sa njim objavila je i kada je Novak otvorio restoran u Monaku, pa je pala i fotka za uspomenu, koju je takođe objavila na svom profilu na Instagramu, gde mu je čestitala na otvaranju restorana.

 

Dokaz da je veliki fan Novaka je i to da je svojevremeno gledala njegov meč protiv Nadala u Monte Karlu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Profimedia/INF

Foto: Profimedia/INF

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA