≫ 

Udovičić otvorio Evropski džudo kup u Beogradu: Čestitam Zvezdi i Savezu na organizaciji

Ministar omladine i sporta je istakao da je za Srbiju nagrada to što je domaćin velikog turnira, ali i obaveza da bude dobar domaćin

  • 4

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je 6. Evorpski seniorski džudo kup "Srbija open" u Sportskom centru "Šumice".

- Beograd i Srbija su domaćini jednog velikog turnira na kom je oboren rekord po broju učesnika, što je nagrada za sve nas, ali i obaveza da budemo vrhunski domaćini i da svi sportisti odu sa sjajnim uspomenama - poručio je Udovičić.

- Želim da čestitam Džudo savezu Srbije i džudo klubu Crvena zvezda na sjajnoj organizaciji i nadamo se da ćemo narednih godina imati priliku da budemo i domaćini kako Evropskog tako i Svetskog prvensta u džudou - rekao je Udovičić.

Ovo takmičenje pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Beograda, organizuju Džudo savez Srbije i Džudo klub "Crvena zvezda".

Prijavljeno je preko 410 takmičara iz 30 država, što je apsolutni rekord kada su u pitanju evropski džudo kupovi, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    9. oktobar 2016 | 09:19

    Dok nam siptari otimaju trepcu u srbiji samo o sportu se prica pune novine, eto sada imamo i dzudo a i onako imamo cuda na pretek.

  • Prika

    9. oktobar 2016 | 08:57

    Kako si ti loš čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA