Partizan pokrenuo disciplinski postupak zbog vređanja Vučića, Čovića i Zvezde!

Klub se izvinio javnosti, kako je naveo, zbog neprimerenog ponašanja njegovih članova

  • 7

Hokejaški klub Partizan najoštrije je osudio ponašanje mladih igrača svog tima zbog njihovih uvredljivih pesama upućenih premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, Crvenoj zvezdi i njenom predsedniku Nebojši Čoviću.

Hokejaši, uzrasta do 12 godina, posle pobede nad večitim rivalom u svlačionici pevali su pesmu u kojoj se vređaju Vučić, Čović i Crvena zvezda, sve to snimali telefonom i taj snimak je postavljen na društvenim mrežama.

"Upravni odbor Hokej Kluba Partizan je na vandrednoj sednici najoštrije osudio snimak iz svlačionice mlađih selekcija koji se pojavio u javnosti i doneo odluku o hitnoj suspenziji trenera te selekcije i protiv njega pokrenut je disciplinski postupak", navodi se u saopštenju HK Partizan.

Partizan se izvinio javnosti, kako je naveo, zbog neprimerenog ponašanja njegovih članova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    22. oktobar 2016 | 09:05

    U toj pesmi niko se ne vređa,stih gde se oni spominju kaže:Vučić i Čović i fmp,arapi ,Rusi,pomoć države,umire nada gotov je san,šampion je opet Partizan.Ko se ovde vređa?

  • IRRBGD

    22. oktobar 2016 | 01:02

    Strasnoo.. ! Arapi Rusi, pomoc drzave, umire nada, gotov je san..

  • Vampir

    22. oktobar 2016 | 11:05

    Da li je normalno da vi branite komentarima govor mrznje. To je uzasno. Ucite drcu lazima i zatrovani ste demagogijom trenera bez rominga i nastavljate da sirite mrznju. Kako vas bre nije sramota. Vudi se da ih je neko stariji snimao i njega treba na stub srama. Nisu samo deca kriva. Krivi su roditelji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA