Tajson ga ubacio u WC, a telohranitelj je držao stražu: Bokser se brutalno osvetio glumcu iz Blejda jer ga je uhvatio sa njegovom ženom

Legendarni bokser se brutalno sveti ako neko želi da mu ''nabija rogove''

  • 13
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ne kači se nikad sa Majkom Tajsonom, ma koliko da si jak, a naročito ne pokušavajte nešto s njegovom ženom!

Ovo bi trebalo da bude zlatno pravilo za mnoge, ali tako nije mislio popularni glumac Vesli Snajps, koji je postao popularan posle filma Blejd.

>>> Gospodine Tramp, da li je**te moju ženu? Samo jedan sportista na svetu je smeo ovo da pita predsednika Amerike (FOTO)

On je imao frku s Tajsonom, koju je sigurno dobro zapamtio, nakon što je Gvozdeni Majk saznao da on nešto pokušava s njegovom ženom. Naime, ovo je otkrio Tajsonov bivši telohranitelj, Rudi Konzalez, koji je otkrio kako je Majk nokautirao Snajpsa, koji nije ni malo naivan kada je borba u pitanju, pošto ima peti dan crnog pojasa u karateu.

Međutim, protiv jednog od najvećih boksera u istoriji poznatog po najbrutalnijim nokautima, nije imao nikakve šanse.

Foto: Profimedia/Everett Foto: Profimedia/Everett

- Jedne noći nakon što je Tajsonova devojka Houp bila u njeogovm apartmanu u Los Anđelesu, on mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego inače, rekavši mu da mora da se vidi s prijateljem. Želeo je da zna da li je pričala s nekim i sve što se dešava te noći. Krenuo sam Lamborginijem Dijablom za njom na bezbednoj udaljenosti. Odjednom je izašla iz automobila, prošla pored crnog Leksusa, a ispostavilo se da je njen prijatelj zapravo glumac Vesli Snajps - pričao je Tajsonov telohranitelj, a kasnije otkrio i šta se desilo kada je javio Majku u kom su klubu.

- Manje od 10 minuta kasnije Tajson se pojavio u društvu novog telohranitelja, Antonija Pitisa. Kada ga je Houp ugledala, praktično je ispala iz Snajpsovog krila na pod. Glumac se sledio i mahnuo rukom --Sada Majk, Sada Majk, mi to možemo zajedno. Ne želim nikakav problem''. Tajson mu je uzvratio ''Hajdemo u kupatilo''.

- Kada sam se vratio sa parkinga video sam da je Entoni blokirao vrata kupatila. Nekoliko minuta kasnije sam čuo veliku buku unutra, a zatim je Tajson izašao sam. Nakon što je otišao, provalio sam vrata kupatila. Vesli Snajps je bio na suprotnoj strani zida, u nesvesti, sa glavom naslonjenom na jednu stranu - objasnio je Rudi Gonzales.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA