OVO OBIČAN ČOVEK NE MOŽE DA PREŽIVI: Srpska zver brutalno nokautirala favorizovanog borca, lekari ga jedva povratili (VIDEO)

Rade Opačić izveo možda i nokaut godine u K1 *Čim je surovim hajkikom patosirao domaćeg borca, publika je počela da vrišti i da se hvata za glavu

  • 9

Srpski K1 borac Rade Opačić ponovo je demonstrirao svoju snagu i pokazao zašto važi za jednog od najboljih mladih boraca ovog sporta. On se proteklog vikenda borio u Pragu protiv prekaljenog borca Ondreja Hutnika, koji je pred borbu možda i smatran favoritom.

>>> Lakat, koleno, pesnica! Ovako izgleda sparing MMA i K1 borca! (VIDEO)

>>> Najbolji srpski K1 borac: Volim da pobeđujem nokautom! (VIDEO)

Međutim, Srbin je odmah od starta stavio rivalu iz Češke do znanja da mu ni domaći teren neće pomoći u borbi sa njim. Krenuo je silovito i već u prvoj rundi posle brutalnog hajkika, kojim je pogodio Hutnika u glavu, borba je bila završena.

Čeh je pao kao sveća na patos, a sudija je brzo prekinuo brojanje kada je video da je zapravo onesvešćen, pa su u ring utrčali i lekari i članovi Hutnikovog tima, te su ga oborili na bok i izvadili mu jezik, da slučajno ne bi došlo do gušenja.

Ipak, na svu sreću, brzo se pridigao i došao sebi, a tom prilikom ga je i Opačić pozdravio kada je prišao da vidi da li je sve u redu sa njegovim protivnikom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA