≫ 

Genijalci: Inter šalje na pozajmicu igrača kog je platio 30 miliona evra?!

Zbog ovakvih i sličnih poteza "neroazuri" već godinama tavore u prosečnosti

  • 2

Brazilac Gabriel "Gabigol" Barbosa, reprezentativac svoje zemlje i velika nada Intera koji ga je kupio za 30 miliona evra, moraće, izgleda, na pozajmicu.

Ni činjenica da se radi o vrhunskom igraču za koga su "neroazuri" dali ogroman novac nije uticala na to da Gabigol proigra u klubu koji je i ove sezone, kao i nekoliko prethodnih, završio daleko od vodećih timova u Seriji A.

Naime, italijanski mediji pišu da će Brazilac, koga je Inter u avgustu 2016. godine pazario od Santosa, u narednoj takmičarskoj godini biti prosleđen na pozajmicu kako bi dobio više prostora da se nametne stručnom štabu, koji je, uzgred, i dalje bez šefa posle odlaska Stefana Piolija.

U "igri" su Las Palmas i Sampdorija. 

Čak je španski klub zainteresovan i da kupi Brazilca u slučaju da najpre dogovore pozajmicu i ukoliko igrač zadovolji kriterijume struke "kanarinaca".

Sampdorija je, međutim izglednija opcija, jer bi Inter dao Gabigola u zamenu za sjajnog napadača Patrika Šika koji je "eksplodirao" ove sezone.

Inače, Barbosa je ove sezone odigrao samo 111 minuta za milanski klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. maj 2017 | 14:11

    Sjajan igrač i vrhunski talenat,ali ga je Inter načisto ukopao...nadam se da ce se vratiti u formu koja ga je krasila u Brazilu ako bude došlo do promene sredine.

  • D3

    30. maj 2017 | 12:24

    Kad bi ga Dortmund otkupio videli bi kakvog bi igraca napravili od njega. Idealno mesto za mlade i talentovane igrace. Napadacki fudbal, Bundes liga i igra se otvoren fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA