Zbog "skandalozne" odluke Milnera, navijači Liverpula znali su da gube meč od Zvezde (VIDEO)

Umesto crvene strane novčića kod podbacivanja, kapiten "Redsa" izabrao boju koja je zaštitni znak njihovog najvećeg rivala Evertona

  • 2

Navijači Liverpula razočarani su porazom svog tima u Beogradu od Zvezde, a neki su ga, izgleda,"osetili" i pre nego što je utakmica počela. 

Veliki broj njih je i pre prvog sudijskog zvižduka zamerio kapitenu Džejsmu Milneru što je kod podbacivanja novčića izabrao plavu, a ne crvenu stranu.

Naravno, jasno je i zbog čega su pale kritike na račun Milnera, plava je obeležje Liverpulovog mrskog rivala Evertona, pa su odmah usledili negatvni komentari.

Ostalo je poznato. Liverpul je odigrao loš meč, Zvezda odličan i nanela vicešampionu Evrope iznenađujući poraz, koji su brojni fanovi "Redsa" predskazali na osnovu odabira strana Džejmsa Milnera.

- Džordan Henderson nikad ne bi izabrao plavu umesto crvene. Molim da se Milneru skine traka da ne bude više zamenik kapitena - glasi jedan od komentara.

Pogledajte trenutak kada Milner bira plavu stranu novčića, ujedno i terena.

Neki su Milnerov postupak nazvali skandaloznim.

- Bil Šenkli (čuveni menadžer ekipe, prim. aut) bi zbog ovoga prodao Milnera odmah - još jedna je od gnevnih komentara Liverpulovih navijača.

U nastavku ih možete pogledati.

Foto: twitter/Philip Blundell/Kop Magazine/Rich

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    7. novembar 2018 | 18:06

    I mene moj otac kad me je pravio da me pravio u drugom krevetu sad bi bio bogatas I drugi covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA