≫ 

Tako je to kad naljutiš PSŽ, primiš DEVET! (VIDEO)

Fudbaleri Gengana samo deset dana od senzacionalne pobede nad "Svecima" u Kupu dobili surovi revanš

  • 5

Nije bilo lako fudbalerima Gengana u Parizu u subotu uveče, osetili su moć najpotetnije napadačke sile na svetu, i to ozbiljno motivisane da se revanšira za poraz i eliminaciju iz Liga kupa. 

Pre deset dana na "Parku Prinčeva" bilo je 2:1 za goste, bila je to senzacija prvog reda, ali je drugo vezano gostovanje u Parizu prošlo traumatično po igrače trenera Žozelina Guverneka - njegov tim je izgubio rezultatom 9:0!

Po tri gola za "Svece" postigli su Embape i Kavani, dva je dao Nejmar, a Munije za kraj zapečatio sudbinu mučenih gostiju, koji su jedva čekali kraj meča.

Poigravali su se sa odbranom rivala Parižani, već u 11. minutu bilo je 1:0 preko Nejmara, do poluvremena već 3:0 u režiji Embapea, mada ni tada nije slutilo na ovakvu katastrofu Gengana.

Četvrti pogodak viđen je u 59. minutu, Kavani je pogodio prvi put, a u 66. i drugi, za "petardu" i najavu ozbiljnog debakla Gengana koji se spremao.

Nisu imali milosti izabranici Tomasa Tuhela, usledio je novi talas napada koje su nemilordno završavali nejmar, Kavani i Embape, pre nego što je Munije stavio tačku na najubedljiviju pobedu šampiona Francuske.

Bio je ovo inače meč 21. kola Lige 1, za Svece tek 19. pošto imaju dva meča manje u odnosu na većinu konkurenata, od kojih im je najbliži drugoplasirani Lil sa čak17 bodova zaostatka.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cz sever

    19. januar 2019 | 20:27

    Ponovo namestaljka 😂😂😂

  • Vlada

    19. januar 2019 | 21:09

    Cackali mecku i dobili sta su trazili

  • Boža delija

    20. januar 2019 | 08:01

    Dobro smo mi onda prošli sa PSŽ-om... Ponosan sam na Crvenu Zvezdu! ♥️♥️♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA