≫ 

Beron traži dečaka koji mu je otopio srce: Molim vas, nađite ga, saznajte ko je, imam poklon za njega (VIDEO)

Amerikanac dirnut postupkom mališana na utakmici sa Železnikom, apeluje na sve koji znaju ko je dečak, da ga odmah kontaktiraju

  • 3

Među malim brojem navijača Zvezde koji su pratitli utakmicu protiv FMP Železnika našao se i jedan dečak sa transparentom posvećenim beku crveno-belih Biliju Beronu.

Na papiru koji je mališa ponosno dizao s vremena na vreme, pisalo je: "My MVP Billy Baron", uz koji je stajao i akronim kluba za koji navija.

Beron, ipak, nije tokom meča primetio dečakovo prisustvo, Amerikanac je bio previše zauzet igrom i dešavanjima na terenu, pa mu je promakao najsimpatičniji detalj iz gledališta. Međutim, kada je saznao šta je propustio, nije mu bilo svejedno, u razgovoru za Telegraf je poslao poruku za simpatičnog mališu.

- Dečak je imao natpis sa mojim imenom. Ako neko sazna njegovo ime, molim vas da mi javi. Nisam ga video, ali imam poklon za dečaka. Tako da vas molim da mi saznate njegovo ime, jer imam poklon za njega - rekao je Beron.

Ono malo navijača koji su gledali meč pomislili su da se Beron i mali navijač poznaju, međutim ispostavilo se da nije tako.

- Video sam sliku i osetio se užasno što ga nisam video. Zato mi, molim vas, recite ko je - ponovio je još jednom Beron u nadi da će uskoro imatipriliku da upozna dečaka i nagradi ga, kao što je obećao.

Mališa čiji je transparent dirnuo Amerikanca Foto: MN Press

(M.Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA