≫ 

Himna SAD pred Superboul napravila veliku pometnju među kladionicama u Americi!

i dalje je dilema da li je Gledis Najt otpevala poslednje taktove na "plus" ili "minus" vremena od ponuđene granice u kladionici

  • 2

Izvođenje nacionalne himne SAD pre minulog Superboula izazvalo je konfuziju među kladionicama zbog jedne sasvim neuobičajene igre oko koje se zavrteo veliki novac.

O čemu se radi?

Naime, među brojnim igrama u ponudi sve većeg broja kladionica na severnoameričkom kontinentu našao se i specijal vezan za himnu, tačnije ona koja vam nudi mogućnost da pogodite koliko će trajati oda "Ujka Semu" u izvedbi R&B ikone Gledis Najt.

Granica koja je postavljena bila je jedan i po minut, pa su mnogi okušali sreću igrajući "plus" ili "minus", a prema pisanju američkih medija bilo je mnogo takvih.

Uzbuđenje kladioničara je dostiglo vrhunac pred kraj intoniranja himne, međutim velika konfuzija je usledila narednih dana - jer još uvek nije sa sigurnošću utvrđeno koliko je trajala himna!

Gledis je poslednju reč himne "brave" otpevala na isteku 01:49 minuta, međutim, posle kratke pauze ponovila je istu reč, tako da se himna, sa tim "dodatkom", završila na 01:53 minuta.

Iako ima kladionica koje su igrače isplatile za igru "minus", a neke druge su isplaćivale i za "plus", veliki je broj priređivača igara na sreću koji će, u nemogućnosti da utvrde da li je himna trajala duže ili kraće od ponuđene granice, isplatiti sve igrače.

One će, definitivno, biti na ozbiljnom gubitku.

Prema pisanju američkih medija novac koji je uplaćen na igru "trajanje himne" je najveći za bilo koju iz ponude za dešavanja pred Superboul, uključujući i mnogima omiljenu koja se masovno igra: bacanje novčića neposredno pre početka utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    6. februar 2019 | 18:59

    Poluvreme su igrali da bude 10:0 I da je bilo “tajanstveni” bi dobio $2.2 milijarde, Sve kao nije namesteno dobitak za $1.9 milijardi sa Korona jos Uvek je mogu da pixels jer se nisu lepo dogovorili malo vise Se zaigrajte sa njihovim vestima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA