≫ 

"Zaklaćemo te ako ne skineš majicu": Direktor Zvezde ispričao jezive pretnje hrvatskih huligana vaterpolistima

Milojević prepričao uznemirujuće detalje napada u Splitu

  • 32

Polako se stišava se bura u vezi sa napadom hrvatskih huligana na vaterpoliste Zvezde, trojica napadača su uhapšena dan posle incidenta, ali ostaje mučan utisak da gostovanja u Hrvatskoj, konkretno u Splitu, i dalje nisu najbezbednija po Srbe i sportiste iz naše zemlje. 

Koliko je situacija bila zastrašujuća za nekolicinu napadnutih vaterpolista znaju samo oni, a neke detalje samog napada i pretnji hrvatskih mladića ispričao je direktor kluba Igor Milojević.

Gostujući na TV prva u jutarnjem programu, Milojević je rekao da su golmanu Aleksandru Kralju, koji je skočio u more, pretili klanjem.

- Zaklaćemo te ne budeš li skinuo majicu - pretili su Kralju, prepričao je Milojević.

Već u lokalu, gde su sedeli igrači Zvezde, bilo je tenzije.

- Oni su sedeli u kafiću, što je običaj kada odemo u neku stranu zemlju. Bili su prekriveni jaknama, obučeni "civilno" i niko nije bio u dresu. Sandro (Kralj) je imao ispod jakne obeležje Zvezde. Konobar im je prišao i pitao ih "Šta to traži ovde? - rekao je Milojević i nastavio:

- Igrači su mi rekli da to nije bilo nimalo bezazleno. Oni su u dobrom fizičkom stanju, ali psihički nisu. U šoku su.

Pomenuti Kralj je završio u moru psole batina i frakture nosa koju je odneo kao neprijatnu uspomenu iz Splita.

- Imali smo kratak brifing, oni su umorni i pod velikim stresom i šokom. Alesandro Kralj je dosta utučen. Bilo je dosta neobjektivnog pisanja od strane hrvatskih medija, gde su, na onako malo šaljiv način, pokušali da opišu dosta dramatičnu situaciju - rekao je Milojević za TV Prva.

VIDEO: Vaterpolista Zvezde u moru psole napada hrvatskih huligana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crni

    10. februar 2019 | 14:48

    Momcino nije ti bilo lako i sad je lako komentarisati sta bi ko i kako uradio..... ali momcino to sto si rekao “ ja sam crnogorac “... kako mozes bilo kome u oci da pogledas jel te nije sramota ...tvog oca , djeda ..na koga se stalno pozivate; trazili majicu; ok nije ti bilo lako.... nadam se da si raskinuo ugovor sa Crvenom Zvezdom i vratio se u Crnu Goru.. nadam se ako imas Srpski pasos i Srpsko drzavljastvo da ce ti ga oduzeti.

  • Toni

    10. februar 2019 | 13:38

    Zvezdina majica se ne daje tako lako ustašama , odmah tog crnogorca najuriti iz Zvezde pa nek im se ispričava koliko hoce

  • Goran

    10. februar 2019 | 13:59

    Hrabri su napadaju igrace a kad naidju delije ostavili me decki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA