Daću ti ga posle utakmice: Henderson prostački provocirao igrače Crne Gore u Podgorici

Svega je bilo u Podgorici

  • 18

Najbolji engleski fudbaleri demonstrirali su moć u kvalifikacionom duelu sa Crnom Gorom, laganih 5:1 bilo je za četu Gereta Sautgejta, a meč je protekao uz tenzije sa tribina odakle su stizale i rasističke provokacije na račun tamnoputih igrača selekcije "tri lava".

Time će se pozabaviti UEFA, a čarki, doduše verbalnih, bilo je i među igračima što je posle meča otkrio defanzivac Crnogoraca Stefan Savić apostrofirajući Hendersona kao glavnog provokatora.

- Neki igrači koji su uspeli u velikim klubovima ponašaju se kao kapiten Liverpula Džordan Henderson, koji je našem igraču nakon jednog povlačenja za dres rekao da će mu ga "dati posle utakmice". To je oholo i ružno i morao sam da mu skrenem pažnju da su dovoljno kvalitetni da ne moraju da se tako ponašaju - kazao je Savić crnogorskim medijima.

- Mislim da su shvatili tu poruku. Fudbal je lepa igra i treba poštovati protivnika. Ponosni smo i uvek bih više voleo da igram sa ovom ekipom, nego sa nekim prepotentnim igračima iz protivničkog tabora, kao što je to bio slučaj večeras - istakao je kapiten Crne Gore.

Stefan Savić i Geret Sautgejt u razgovoru nakon utakmice Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Par

    26. mart 2019 | 08:34

    Crnogorci hahaha najsmijesnija nacija

  • crni srbin

    26. mart 2019 | 08:58

    Ko bre Vas uopste shata ozbiljno. I treba da vas zajebavaju.

  • Henrx

    26. mart 2019 | 10:43

    Jedno su srbi crnogorci a drugo su crnogorci.. Ja sam srbin crnogorac ili ti SRBIN... Crnogorce/Milove/ cine: siptari,hrvati, bosnjaci i dio bivsih srba--Milovih podrepasa. Odlaskom Mila i njegovih podguznih muva Crna gora ce opet biti cestita srpska drzava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA