Partizan bolji po tepihu, naša šansa teren u Nišu: Lalatović poručio crno-belima da će teško da slave na "Čairu" (VIDEO)

Trener Radničkog veruje u prolaz svog tima u finale

  • 2

Partizan je dobio prvu rundu polufinalnog Kup dvomeča sa Radničkim, a pošto dva tima budu odigrala i prvenstveni duel za vikend, sudariće se u niškom revanšu za plasman u finale masovnijeg takmičenja.

Nenad Lalatović ne može da bude zadovoljan posle 0:1 u Beogradu, ali i dalje misli da su šanse za prolaz "50-50" pred drugi duel u Nišu.  

- Partizan je bio bolji za taj jedan gol, nadao sam se da ćemo uspeti da postignemo izjednačujući gol što bi nama odgovaralo, ali i ovako se nadamo prolasku u finale. Prošle godine sam dobio Partizan sa Čukaričkim 4:2, pa izgubio ovde 2:0, tako da nam ovaj rezultat daje nadu da možemo ući u finale.

Pre utakmice Lalatović je dao podjednake šanse ekipama za prolaz - i sada veruje da one nisu veće ili manje na strani jednog tima.

- I sada su "50-50", kod nas na Čairu će biti jako teško. Nije ni ovakav teren, mi na tom terenu treniramo, oni su navikli da igraju na ovakvom terenu, na tepihu. Tamo baš neće ovako lako moći da igraju, tamo smo u prednosti i zbog terena i apsolutno će biti mnogo, mnogo teško da nas dobiju.

Napadači Radničkog nisu bili na nivou, a Lalatović smatra da je i malo oštrija igra rivala doprinela tome.

- Pa dobro, možda je bilo i oštrije igre, ali ja to tako volim. Videćemo kako će biti u revanšu, možda ćemo biti oštriji nego oni danas - poručio je trener Nišlija.

VIDEO: Gol Rikarda za 1:0 Partizana protiv Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    17. april 2019 | 21:22

    zaomite lalate stoje babi milo to joj se i snilo na cairu partizan igra jos bolje zivi bili pa vidili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA