≫ 

Velika pobeda Mihine Bolonje, Sergej upropastio Lacio (VIDEO)

Srpski trener vodi tim ka opstanku u Seriji A

  • 2

Bolonja se preporodila pod Sinišom Mihajlovićem, a novu pobedu, šestu otkad je srpski trener preuzeo ekipu (početkom februara) upisala je protiv Sampdorije - 3:0!

Opstanak je sada "na vidiku" za Bolonju, skoro da je obezbeđen, a to će biti skoro završen posao ako Mihajlovićev sastav u narednom kolu, u direktnom duelu sa Empolijem, savlada goste i praktično ih izbaci iz konkurencije za egal borbu za status u Seriji A.

Nije bilo golova u prvom poluvremenu, sve do 55. minuta mreže su mirovale, a onda je eksplodirala "Renato Dall'Ara" kada je Pulgar pogodio prečku iz slobodnog udarca, a ona se u padanju odbila o defanzivca Dorije Tonelija, i odsela u mreži.

Lakše se disalo od tog momenta, Bolonja je stigla do dragocenog gola, posle je mogla i da kalkuliše, ali nisu strepeli navijači domaćeg tima do kraja - u stanje transa bacio ih je fenomenalni Pulgar.

Skoro iz kornera izveo je još jedan "slobodnjak" i pogodio dalji gornji ugao za 2:0 i miran finiš domaćeg tima, da bi tačku na i stavio Orsolini u 83. minutu.

Pogledajte fenomenalan gol Erika Pulgara za potvrdu pobede Bolonje.

Lacio je vrlo neprijatno iznenadio svoje navijače, i to u Rimu - porazom od poslednjeplasiranog tima na tabeli Kjeva - 1:2.

Nažalost, tragičar utakmice bio je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić zbog crvenog kartona u 34. minutu, nakon što je prenervozno reagovao u duelu sa Stepinskim koga je udario kopačkom u zadnjicu.

Sergej je na ovaj način sebe eliminisao iz utakmice, a njegove saigrače ostavio brojčano slabije što su gosti znalački iskoristili preko Vignata u 49. i Hatemaja u 51. minutu.

Počasni gol za Rimljane dao je Kaisedo u 67. minutu.

Lacio je ovim porazom, poptuno neočekivanim, ostao van evropske zone, a propustio je i lepu priliku da se uključi u borbu za Ligu šampiona.

Serija A, 33. kolo

Parma - Milan 1:1

(Alveš 87 - Kastiljeho 69)

Bolonja - Sampdorija 3:0

(Toneli ag. 55, Pulgar 69, Orsolini 83)

Kaljari - Frozinone 1:0

(Žoao Pedro pen. 27)

Empoli - SPAL 2:4

(Kaputo 22, Traore 47 - Petanja pen. 38, 61, Flokari 44, Antenući 83)

Đenova - Torino 0:1

(Ansaldi 58)

Lacio - Kjevo 1:2

(Kaisedo 67 - Vinjato 49, Hatemaj 51)

Udineze - Sasuolo 1:1

(Lirola ag. 80 - Sensi 31)

Juventus - Fiorentina 18.00

Inter - Roma 20.30

u ponedeljak

Napoli - Atalanta 19.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA