Tole traži dokaze

Predsednik FSS iznenađen optužbama poslanice Evropskog parlamenta Emine Bozkurt, koja tvrdi da se u Srbiji nameštaju utakmice

  • 1

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavljuje da će se obratiti poslanici Evropskog parlamenta Emini Bozkurt zbog njene tvrdnje da u Srbiji „kriminalci podmićivanjem i pretnjama utiču na nameštanje mečeva“.

- Zatražio sam da mi dostave integralnu verziju njene izjave i video da ona tvrdi kako u 22 zemlje Evropske unije i još nekoliko država koje nisu članice ove organizacije postoji sumnja u regularnost. Ona nije precizirala šta i kako se namešta i mi ćemo joj se obratiti pismenim putem kako bismo saznali više informacija. Pitaćemo je odakle joj ta saznanja i zahtevati da obelodani sve što zna - kaže Tomislav Karadžić za "Kurir".

Prvi čovek FSS ističe da u našem savezu ne beže od istrage, ali da nemaju saznanja o nameštanjima.

- Ukoliko nam dostavi informacije, koje mi nemamo, odmah ćemo preduzeti sve neophodne mere. S druge strane, ukoliko ni ona nema nikakve dokaze, moraće da snosi određene sankcije, jer ne može tek tako da optužuje - zaključuje Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rscz

    20. septembar 2012 | 10:30

    Изненађен?? Ти најбоље знаш све о томе говедо дебело

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA