LŠ: Flensburg rutinski protiv Partizana

U 9. kolu rukometne Lige šampiona naš šampion poražen na severu Nemačke sa 23:31

  • 0

Samo nekoliko minuta bilo je dovoljno nemačkom Flensburgu da slomi otpor Partizana i uknjiži pobedu u 9. kolu Lige šampiona. Na severu Nemačke, ekipa Ljubomira Vranješa je sa 31:23 (17:13) pobedila našeg šampiona.

U igračke kvalitete ne bismo smeli da sumnjamo i jasno je da bi Flensburg na svom terenu pobedio i malo drugačiji Partizan, Partizan koji je imao previše kadrovskih problema pred ovaj meč. Međutim, igrači Aleksandra Brkovića pokazali su da znaju da igraju. Opet, odlično raspoložen golman Anderson, ali i očajna realizacija kontri Beograđana uslovili su da Flensburg svih 60 minuta kontroliše igru.

Nemci su u 17 minutu imali četiri gola viška (11:7), a onda su za dva minuta "crno-belima" dozvolili da se poptuno približe (11:10). Do poluvremena su dodali gas i prvih pola sata igre završili sa 17:13. Razlika koja je za Partizan bila nedostižna napravljena je do 39. minuta, kada naš tim najmanje osam minuta nije zatresao mrežu domaćina. Flensburg je "otišao" na 22:15, da bi u 49. minutu ona bila najveća - 27:19. Partizan je još jednom šest minuta bio bez gola, a, ruku na srce, ni Nemci više "nisu zapinjali".

Sve u svemu, Flensburg je apsolutno zasluženo slavio sa 31:23. Egert je sa sedam golova bio najefikasniji dok je Radovanović pet puta terao Andersona da vadi loptu iz mreže.

U sledećem kolu Partizan 16. februara doćekuje Hamburg, a sezonu u Evropi završiće gostovanjemAdemar Leonu 23. februara.

Flensburg se sa nova tri boda izjednačio na vrhu tabele sa Čehovskim medvedima i Hamburgom sa po 12 bodova, dok je Partizan na poslednjem mestu sa sedam poraza i jednom pobedom.

(Telegraf / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA