Đoković više ne radi s Vemićem!

Vemić je u timu najboljeg svetskog igrača bio čovek koji je sparingovao s Noletom i pratio ga na takmičenjima, kada prvi trener Marjan Vajda nije mogao da putuje

  • 8

Srpski teniser i najbolji igrač sveta Novak Đoković, pred start poslednjeg Grend slem turnira na terenima US Opena, sporazumno je prekinuo saradnju s Dušanom Vemićem, jednim od trenera iz svog tima.

Vemić je u timu najboljeg svetskog igrača bio čovek koji je sparingovao s Noletom i pratio ga na takmičenjima, kada prvi trener Marjan Vajda nije mogao da putuje, a to je period kada se igraju turniru Masters serije na betonu između Vimbldona i US Opena.

Promo kod Meridian

Kao razlog prekida saradnje pominje se loša forma Đokovića na poslednjim turnirima.

Ipak, Vemić nije čekao dugo na novi angažman jer se priča da je postao deo tima nemačke teniserke Andree Petković, s kojom je, kako se ranije govorilo, bio u emotivnoj vezi.

Inače, najbolji teniser sveta, postavljen je za prvog nosioca na US Openu, poslednjem Grend slemu sezone (26. avgust – 8. septembar). Šestostruki Grend slem šampion osvojio je titulu na Otvorenom prvenstvu SAD 2011. godine, savladavši u finalu Rafaela Nadala, dok je 2007, 2010. i 2012. bio finalista u Njujorku.

Žreb za US Open biće obavljen danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA