I ZVANIČNO SMO NAJBRŽI: Telegraf i TopSpeed od sada zajedno za vas!

Dobro došli na sada i zvanično najbrži veb-portal u regionu - TopSpeed Telegraf. Od sada na jednom mestu sve o automobilima - promocije, ekskluzive, testiranja, foto-galerije, video-snimci, intervjui

  • 2

Dobrodošli na sada i zvanično najbrži veb-portal u regionu - TopSpeed Telegraf. Početkom 65. Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu, jednog od najvećih dodađaja u automobilskoj industriji, obaveštavamo vas da od danas, na obostrano zadovoljstvo, započinje i saradnja između Telegraf.rs i TopSpeed medija, kao najkompletnijeg domaćeg medijskog sitema koji se bavi automobilskom i pratećom industrijom.

U okviru posebnog dela sajta svakodnevno ćemo donositi najaktuelnije informacije iz sveta automobilizma, motociklizma i nautike i objavljivati najekskluzivnije testove, video-snimke i intervjue sa svima koji nešto znače u automobilskoj industriji.

Ovim temama bavićemo se kroz ekskluzivne izveštaje sa najvažnijih manifestacija, salona i promocija, potom kroz testove i predstavljanja, kao i reportaže i priče, te razgovore s glavnim

akterima događaja.

Zastupljeni će biti događaji u inostranstvu, ali i kod nas, jer ćemo redovno istraživati i obaveštavati čitaoce o akcijama prodaje, zatim o najboljim uslovima kreditiranja, lizinga, osiguranja, kao što ćemo pratiti sve druge teme interesantne vozačima i kupcima vozila.

Projektom "TopSpeed Telegraf" kompletirali smo multimedijalnu ponudu oba informativna sistema i ona se sada izdvaja od konkurencije po svojoj širini, kvalitetu i sadržaju.

Zato, pratite nas redovno... Krećemo odmah punom brzinom!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA