Stojković i novinari žestoko namučili stručni štab Partizana! (FOTO)

Pripadnici ''sedme sile'' poklekli su tek posle jedanaesteraca, a golman ''crno-belih'', koji je nastupao za novinare, pokazao je treneru Vuku Rašović da se odlično snalazi i u napadu

  • 0

Fudbalski klub Partizan organizovao je druženje sa novinarima u sportskom centru Zemunelo, a u revijalnom meču stručni štab "crno-belih" pobedio je pripadnike "sedme sile" tek posle izvođenja jedanaesteraca sa 4:3.

U regularnom delu meča bilo je 5:5, a novinari brojnih beogradskih redakcija, među kojima je bio i reporter Telegrafa, imali su priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće stručnom štabu Partizana.

Po izlasku na veštačku travu terena u Zemunelu iz stručnog štaba "crno-belih" mogli su se čuti povici: "Ajde sad da vidimo šta znate... Ko je pisao da ekipa igra loše"... Novinari, koje je sa "klupe" predvodila Biljana Obradović, nisu previše "kukali", već su odgovor dali na terenu.

Ekipi "sedme sile" priključio se i golman Vladimir Stojković, koji je trenera Vuka Rašovića uverio da osim na golu odlično igra i u napadu s obzirom na da je postigao četiri gola, dok je Saša Ilić delio pravdu.

I Rašovićeva ekipa imala je "specijalnog igrača", novinarku Pinka Mariju Egelju, koja je zamenila povređenog Zvonka Vargu, a da je bila dostojna zamena potvrđuju i dva postignuta gola.

Stručni štab Partizana, u čijim su redovima igrali još i Radiša Ilić, Ljubiša Ranković, Goran Isidorović, Albert Nađ i Milan Ristić, nije dozvolio novinarima da odnesu pobedu u gostima, ali su za revanš uvek spremni.

(P.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA