Majka Daloa poklonila Vujoševiću pršut i vino!

Roditelji mladog francuskog igrača iskoristili su gostovanje crno-belih Nanteru kako bi se zahvalili srpskom treneru za sve što radi za njihovog sina

  • 4

Trener srpskog šampiona Partizan Duško Vujošević dobio je poklon od članova porodice mladog francuskog igrača Borisa Daloa kao mali znak pažnje za sve što iskusni stručnjak radi za talentovanog plejmejkera.

Posle poraza od Nantera u četvrtak u Evroligi, Daloovi roditelji, brat i sestra sačekali su Vujoševića i igrače kako bi im uručili poklone, a majka Francuza je treneru dala pršut, domaći sir i vino iz Bretanje, dok su domaću hranu i čokoladu dobili svi igrači i članovi stručnog štaba. Gest je utoliko veći što porodica Dalo potiče sa ostrva Reuninon, na kom uglavnom živi siromašno stanovništvo,.

Prijatan trenutak i razgovor ulepšao je još jedan detalj kada je Daloova majka rekla Vujoševiću da svaki put kad ga vidi na televiziji skandira "Lule, Lule", pišu "Naše novine".

Jedan od razloga što su roditelji mladog pleja došli u Pariz je i taj da Borisu daju torbu sa toplom odećom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Naše novne)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    30. novembar 2013 | 11:10

    Ova vest mi je baš simpatična. Roditelji brinu o svom sinu,a zahvaljuju se Duletu što brine o njemu. Verovatno mu je Dule sasuo koju slatku psovku,ali to je kod njega normalno. Sve u svemu,nadam se da je Dalou prijatno u Srbiji.

  • Dragan Torbica

    30. novembar 2013 | 11:37

    Simpatično. Ipak je on još uvek dete...

  • Partybreaker

    30. novembar 2013 | 13:42

    E da je vise ovakvih opustajucih, prikatnih vesti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA