Kladionice uz Brazil i Argentinu, BIH ispred Hrvatske, Englezi ne prolaze grupu!

Iako ''Vilijam Hil'' dolazi upravo iz Engleske, najpoznatija sportska kladionica na svetu ne daje mnogo šansi ''Gordom albionu''

  • 0

 

Mnogi ljubitelji kladionice već polako smišljaju strategiju kako unovčiti znanje i obogatiti se na mečevima SP u Brazilu, a neke stvari su sada, posle izvlačenja grupa, mnogo jasnije. Barem što se tiče pobednika Mundijala!

 

Svakako najzanimljivi je je to da najpoznatija svetska kladionica ''Vilijam Hil'' ne veruje u prolaz ''svoje'' Engleske iz grupe smrti gde se nalaze još Italija, Urugvaj i Kostarika s obzirom da je kvota na ''azure'' i Suarezovu družinu 29 dok se ''Gordom albionu'' daje kvota 34.

 

 

Najviše šansi daje se domaćinu Brazilu i Argentini sa kvotom 4 odnosno 5.5 dok je aktueli svetski i evropski prvak Španija tek na četvrtom mestu sa kvotom osam. Ispred njih se nalaze Nemci (sedam) dok su nešto dalje iza Belgijanci sa kvotom 15.

 

Kada su u pitanju dve reprezentacije sa prostora bivše SFRJ, ''Vilijam Hil'' prednost daje Bosni sa kvotom 151 dok su Hrvati 20. sa kvotom 201 ispred svog imena koliko imaju i Gana, Obala Slonovače i Japana. Sa kvotama 2501 Kostarika i Honduras očigledno nemaju čemu da se nadaju.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA