DRAGANA CVIJIĆ: Ne damo zlato nikome, a ja se ne udajem još! (VIDEO)

Pivotmen srpske reprezentacije istakla da je sada svejedno sa kim će naše "gracije" igrati u finalu jer ne mogu da izgube

  • 0

Rukometne reprezentativke Srbije su u finalu Svetskog prvenstva pošto su pobedile Poljsku 24:18, a u nedelju će se boriti za zlato protiv Danske ili Poljske.

Pivotmen Dragana Cvijić istakla je da je verovala u ovaj tim od početka i da sada nema odustajanja već moraju do kraja.

- Znala sam da ćemo u finale, verovala sam u ovaj tim. Sada ne damo zlato nikome. Ko god da dođe u finalu nama je svejedno - rekla je uzbuđena Dragana Cvijić.

Na konstataciju da su naše devojke bile veoma ubedljive, Cvijićeva je odgovorila:

- Drago mi je što ste stekli takav utisak. Nadam se da ste uživali u ovom polufinalu, koje bilo malo lakše, ja sam to i osetila. Samo četvrtfinale protiv teške Norveške... pobedili smo, da tako kažem, u jednoj lakšoj utakmici. Od početka smo krenuli da igramo utakmicu kako treba. Kaća je branila fenomenalno od prvog minuta,  nije im dozvolila više od šest golova u poluvremenu. Idemo dalje, imamo jedan stepenik do zlata, i stvarno moramo da se pripremimo kako valja, osvojimo to zlato i da se radujemo u nedelju svi zajedno.

U Areni je bio i transparent sa ponudom za venčanje od izvesnog Raleta, ali Dragana kroz smeh kaže da nema nameru da se udaje u narednom periodu.

- Nisam, već sam udata... A nisam videla transparent. Pozdravite Raleta, ne planiram još da se udajem.

Po mišljenju našeg pivotmena, nije bitno s kim Srbija igrati u finalu.

- Iskreno mi je svejedno, igrali smo i sa jednima i sa drugima u grupi. Ko god doš'o, dobrodoš'o. Neka pobedi večeras bolji da finale bude zanimljivije - zaključila je Dragana Cvijić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA