Jelena Janković otvorila dušu: Tri godine nisam uzela reket, dve godine se mučim sa bolovima

Teška priča je iza Jelene

  • 3
Jelena Janković, Novak Đoković, Adria Tour, Olga Danilović Foto: Nikola Tomić

Jelena Janković bila je sjajno raspoložena na Adrija Turu.

Ona je odigrala revijalni meč sa Novakom Đokovićem u dublu, protiv Olge Danilović i Nenada Zimonjića. Mnogi su mislili da je završila karijeru, a o tome je govorila posle meča na konferenciji.

- Iskrena da budem nikada se nisam zvanično penzionisala, bila su razna nagađanja i sve je otvoreno. Ja sam imala veliku povredu leđa i kuburiala sam s tim duže vreme pa nisam bila aktivna i bilo mi je dosta vremena potrebno da to prebrodim i sada sam zdrava, malo sam starija, ali sam srećna što sam uopšte imala priliku da igram i što sam uzela reket u ruke i sve to zahvaljujući Novaku - rekla je Jelena Janković, koja nije želela da govori o budućnosti i potencijalnom nastavku karijere.

- Sve je otvoreno, videćemo, sve je moguće. Da vam odam tajnu ovo je bio moj prvi susret sa reketom posle dužeg vremena tako da to što ste videli danas to je posle tri godine prvi put i nisam sve zaboravila.

U poslednje tri godine, Jelena je odmarala.

- Bila sam svuda, putovala, živela sam život i lečila sam se. Zadnjih godinu i po dana ili dve sam se mučila, igrala pod bolovima. Uvek sam imala veliku želju da igram uprkos bolovima i to nije bilo pametno, trebala sam više da slušam svoje telo i da stanem u momentu kada je to već uzelo maha i ja sam to sve prolongirala mislila da će proći da bih došla do stadijuma da nisam mogla da hodam i spavam. BIlo je jako teško da posle toliko godina dođem do te faze za psihu da ja to podnesem i da doživim takve okolnosti da sam stalno pod bolovima.

Video: Seks bomba stigla u Beograd, Novak je dočekao i izgrlio na aerodromu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA