≫ 

Prštala šljaka u Zadru: Nole i Zverev odradili pakleni trening!

Srpski teniser trenirao sa Sašom Zverevim na terenima u Zadru

  • 0

Još samo dva dana ostalo je do spektakla u Zadru gde će biti održan drugi po redu humanitatni turnir Adria Tour, na čelu sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem.

Nije šala kada najbolji na svetu dolazi u vaš grad i zato je veliko interesovanje u Zadru za ovaj spektakl, a tribine su namontirane da prime 9.000 ljudi.

Đoković je doputovao u sredu posle podne, a već tog dana je predveče trenirao na plaži, a u četvrtak je izašao na terene na Višnjiku da malo oseti lopticu i reket.

Na treningu mu se pridružio i Saša Zverev koji će takođe nastupiti na Adria Touru. Osim njih dvojice igraju Marin Čilić, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov.

Zadarski Tur počinje u petak 19. juna, svečanim otvaranjem u 17 časova, a zatim sledi egzibicija Novaka Đokovića i zvezda Tura (17.30), te žreb u 19 časova.

Subotnji teniski program počinje u podne egzibicionim mečom između Done Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim delom programa, koji počinje u 14 časova i drugim, sa početkom u 19 časova.

Nedeljni tenis počinje u 14 časova, a finale je na rasporedu u 20 časova.

Adria Tour nastao je na inicijativu Novaka Đokovića sa željom da se promovišu sport, pozitivne vrednosti i fer-plej, ali i da se sakupe sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Deo sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Video: More, plaža, sunce... Evo kako se Nole priprema za turnir u Zadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA