≫ 

Košarkaš Zadra o Dimitrovu: Prštao je od energije na basketu, a onda se "ugasio"

Sumnjivo je bilo ponašanje Bugarina Uljareviću

  • 0
Novak Đoković, Grigor Dimitrov Foto: AP/Tanjug

Košarkaš Zadra, Karlo Uljarević, prokomentarisao je vest da je Grigor Dimitrov korona virusom.

On je odigrao revijalni košarkaški meč sa teniserima koji su učestvovali na Adrija Turu, a posebno je bio sumnjičav kada je video igru Bugarina protiv Borne Ćorića.

- Taj dan, kada je igrao košarku, prštao je od energije, kao da je na osam Red Bulova. Već sledeći dan, na meču sa Ćorićem, bio je potpuna suprotnost. Baš je loše izgledao. Gledao sam na televiziji njegove mečeve i nikada nije izgledao tako telesno nemoćno - rekao je Uljarević za "Večernji list".

- Od nas seniora tu utakmicu igrali smo Gilbert, Planinić, Palokaj i ja. Za sada se osećam dobro, nemam nikakvih simptoma i nadam se da nisam zaražen, ali nikada se ne zna. Uostalom, bilo je tu rukovanja, 'bacanja koski', slikanja, pričanja  - dodao je košarkaš.

On očekuje da će svi u Zadru otići na testiranje, a začuđen je brojem ljudi.

- Uživo sam gledao samo jedan dan kada su bile kvalifikacije, a ostalo sam pratio na televiziji. Ispada da je i bolje da nisam išao u onu masu ljudi. Pa tu je ovih dana prošlo 15-20 hiljada ljudi koje niko nije testirao. Mi smo zapravo prebrzo otvorili granice jer ove nove zaraze su nam doneli nam stranci - rekao je Uljarević, pa prokomentarisao tenisere.

- I zato mi nije jasno zašto i ovi teniseri i njihovi timovi nisu bili testirani pre ulaska u Hrvatsku ili po dolasku. Pa ipak su oni došli iz Srbije koja još uvek ima visok broj zaraženih - zaključio je Zadrov prvotimac.

Video: Teniseri posle fudbala u Beogradu, zaigrali košarku u Zadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA