≫ 

Zbog Novaka je čuvena novinarka poslala Srbiji brutalnu poruku: Prvo si božanstvo, pa ti sruče rafal

"Do juče su svi jurišali na Adria tour da se slikaju sa legendom, da ga dodirnu, uzmu autogram i za sve je imao strpljenja"

  • 60
Novak Đoković Neda Miletić i Novak Đoković prošle zime pred konferenciju za medije Foto: Nikola Tomić

Dugogodišnja teniska novinarka, a sada PR teniskog saveza Srbije, Neda Miletić poslala je jaku poruku Srbiji posle svih dešavanja oko Novaka Đokovića i korona virusa.

Ona je na svom instagram porofilu napisal da te u Srbiji uvek prvo veličaju i stavljaju u red Božanstva, a onda ti sruče rafal leđa.

- Neka se osnaži istina koja je potisnuta. Sada se utrkuju u komentarisanju i osuđivanju… A šta je sa istinom koju preskaču, koju farbaju u tonove trenda ocrnjavanja heroja u kojeg su se do juče kleli.

- Ne, nama te priče nisu strane, to se iznova ponavlja. Najpre te postave na pijedestal Božanstva, a zatim u trenutku koji ima dve strane priče, ne obazirući se na istinu, samo pređu sa druge strane mreže i sruče rafal.

- Sada kada je teško zaboravljaju da su proteklih godina (i dana) isti ti u ritmu stampeda kidisali da ga u najmanju ruku zagrle, dotaknu, fotografišu se ili uzmu autogram… Zaboravljaju sav humanitarni rad, sve pobede, ali i to da je svako u svom životu odgovoran za sebe, isključivo sam za sebe. Na žalost, nije nam strano da krivca tražimo u drugome, da krivimo druge za naše greške, naše postupke.

Video: Nole se popeo na binu, a Lola ukrala veče u beloj seksi kombinaciji

- Istina je ta da su svi jurišali da budu deo Adria Tour spektakla, pritiskali na sve moguće načine da dođu do ulaznice, da ponovo dotaknu šampiona, uzmu autogram, fotografišu se za instagram, jer jedan je Novak. Za sve je imao strpljenja, vremena, energije, razumevanja, nije išao tom logikom kojom sada svi mašu, da će da se razboli od tih istih koji žele komad njega… a sada osuda.

Foto: Mario Ćužić / HTS

- Svi smo isti, pa kad smo isti, onda ne može jedan čovek da nam bude kriv za sve, svi smo krivi i sami smo krivi, jer imali smo izbor i mogućnost, a postupali smo onako kako nam je srce htelo, bacali smo se u zagrljaje jedni drugima, ljubili, što i nije čudo nakon tri meseca strepnje I korona magnovenja.

- Na ulazu u kompleks Adria Tour su se delile maske, alkohol za dezinfekciju, uputstva o merama socijalne distance su bila na svakom koraku, ali to nije bilo važno nikome, pa ni meni, autoru ovih redova. Ne žalim ni jednog trenutka provedenog u spektaklu koji će nam svima ostati u prelepom sećanju. Svima zelim brzo ozdravljenje.

Na kraju ove korona sage stići će pobeda zdravlja, dobrog života, sporta! Ipak se okreće! - napisala je Neda Miletić.

Video: Teniseri posle fudbala u Beogradu, zaigrali košarku u Zadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    24. jun 2020 | 08:39

    Ja bih djokovicu posle sto zavrsi karijeru, predlozijo da kandiduje za predsednika, makar znam da on voli srbiju.

  • Ines

    24. jun 2020 | 08:36

    Ja nisam primetila da ljudi osudjuju Novaka. Malih duša ima svugde i ti osudjuju svugde i svakog, tako ko će svetu ugoditi. Samo su se sad jače okomili oni kojima je Novak i inače trn u oku. O belosvetskim gnjidama neću ni da komentarišem, pa oni ne mogu da docekaju ni da Novak ustane na pogresnu nogu da bi osuli paljbu po njemu. Tjaaa svakog čuda tri dana, proći će i ovo. Novače glavu gore!

  • Duki

    24. jun 2020 | 08:37

    Dragi Nole ti si nas ponos ti si covek koji nezna da mrzi pa sta je ta korona za nas nemoj se sekirati sve ce proci a ti si nas NOLE .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA