≫ 

Đoković: Prošao sam i raj i pakao, ovo je jedan od najneverovatnijih mečeva u mojoj karijeri

Srbin je i te kako delovao istrošeno posle meča

  • 1
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Još jedan neverovatan meč odigrao je Novak Đoković na ATP Kupu, ovoga puta protiv Rusa Danila Medvedeva!

Uspeo je drugi reket sveta da slavi rezultatom 2:1 i tako donese drugu pobedu Srbiji koja je na taj način obezbedila finale pomenutog takmičenja, i to posle dva sata i 49 minuta igre.

- Bilo je jako emotivno i stresno, pogotovo u drugom setu kada se lomio rezultat. Osećao sam pritisak i u trećem setu. Na neki način sam bio bespomoćan u određenim trenucima, jer je on igrao toliko čvrsto i malo je grešio. Bilo ga je teško probiti sa bilo koje strane. Napredovao je dosta i u svojoj kretnji. Mislim da sam izvrsno igrao do 6:1 i 1:0 u drugom setu. Malo je sreće tada falilo da zadržim svoj servis i mislim da bih ga slomio u tom trenutku da sam uspeo - rekao je Đoković posle meča za Sport Klub i dodao:

Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

- Iznervirao sam se malo, on je podigao nivo igre i brzo je bilo 4:1. Uspeo sam da se saberem i dođem do 4:4 i 5:5. Na njegove servise tada sam mogao da odigram malo hrabrije, jer su oba gema bila tesna. Malo sam previše pasivno igrao, a on je znao šta radi.

- Treći set je bio neverovatan, mnogo energije je potrošeno. Onaj poen je bio neverovatan kada sam spasio servis. Ovo je definitivno jedan od najneverovatnijih mečeva koji sam igrao za reprezentaciju i u svojoj karijeri. Što se tiče emocija, prolazio sam kroz i raj i pakao u istom meču.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu ispod:

Video: Đoković olupao reket u nastupu besa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA