≫ 

Užas na Australijan openu: Teniser nije mogao da diše, lekari mu davali kiseonik!

Bernard Tomić imao ozbiljan zdravstveni problem tokom meča 1. kola kvalifikacija protiv Denisa Kudle

  • 16
Bernard Tomić Printskrin: Twitter.com/@wwos

Situacija u Melburnu je alarmantna! Posle Dalile Jakupović, koja je morala da preda meč 1. kola kvalifikacija, iako je vodila, videli smo još jednu užasnu scenu tokom kvalifikacija za Australijan open.

Kontroverzni teniser Bernard Tomić imao je ozbiljan zdravstveni problem tokom meča protiv Denisa Kudle, koji je na kraju izgubio sa 2:0 u setovima.

Tomić je takođe, poptut slovenačke teniserke imao problema sa disanjem usled lošeg kvaliteta vazduha u Melburnu zbog katastrofalnih požara koji su pogodili Australiju.

U jednom momentu je seo na klupu i nije mogao da dođe do daha. Medicinsko osoblje je utrčalo da mu pruži pomoć, a morali su da mu daju i kiseonik, kako bi ga oporavili.

Bernard Tomić Bernard Tomić dobija kiseonik tokom meča protiv Kudle; Foto: Guliver/Daniel Pockett/Getty Images

Tomić je na kraju ipak smogao snage da nastavi meč, ali je poražen. Ipak, ova scena ozbiljno je zabrinula sve u Melburnu i pitanje je kako će organizatori gledati na to. Za sada nije u planu odlaganje glavnog turnira, čiji je početak zakazan za 20. januar.

Srbija kreće u odbranu evropske titule u vaterpolu danas (17.30) protiv Rusije i veliki je favorit. Kvota da će Delfini slaviti protiv Rusa s više od 6,5 golova razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Rusija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    14. januar 2020 | 12:36

    Apelujem na organizatore da dovedu nekog iz Pančeva da osvojij turnir!

  • Ujka Zitko PFK

    14. januar 2020 | 12:52

    A sta bi tek radio da radi u beograd putu.Leti 40.stepeni,a asfalt 60.stepeni😂😂😂😂

  • Vas duha

    14. januar 2020 | 13:20

    Trebaju da im dodaju boce sa kiseonikom koje koriste ronioci kao obavezni deo sportske opreme i da igraju sa njima onda ne bi bilo problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA