≫ 

Novakovo srce kao planina, donirao je još 140.000 evra za decu Srbije!

Najveći srpski sin još jednom je obradovao naciju

  • 46
novak đoković Foto: facebook/djokovicofficial

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se javnosti kako bi obavestio da je njegova fondacija već prikupila planiranu sumu novca za pomoć deci u Srbiji, i to zahvaljujući ljudima dobre volje koji su najviše doprineli da se sredstva doniraju u ekspresnom roku.

Nole je zato osetio potrebu da se obrati svima i zahvali se dragim ljudima, zbog kojih je i on na već postojeću sumu dodao njegov deo od 140.000 dolara kako bi još više dece i još više porodica dobilo pomoć.

- Vau! Kakav početak godine!! Prvo, srpska reprezentacija je osvojila prvi ATP Kup, a sada smo svi mi zajedno sa Fondacijom Novak Đoković ostvarili još jednu pobedu! Zahvaljujući brojnim sjajnim donatorima, premašili smo sumu od 140.000 dolara kojom planiramo da pomognemo otvaranju novih predškolskih ustanova za našu decu u Srbiji. Toliko sam ponosan i uzbuđen zbog svega što smo postigli. Moje srce je puno zbog toga što se veliki broj ljudi pridružio našoj misiji da vratimo deci osmehe i nadu, njihovim roditeljima i učiteljima. Zbog vas koji ste nas inspirisali, Jelena Đoković i ja smo odlučili da doniramo još 140.000 dolara na već postojeću sumu i time dodatno podržimo još više porodica ove godine.

Novak je izrazio duboku zahvalnost svima koji na ovaj način pomažu deci Srbije, što ga je, kaže, motivisalo da prikaže sjajne partije na aTP Kupu.

- Hvala svima na porukama i komentarima koje ste nam slali, dotakle su mi srce i nosile me da igram još bolje. Ovu pobedu kojom smo započeli 2020. godinu ostvarili smo zahvaljujući vama. I ako je ovo neki znak, verujem da će ova godina biti fantastična! Šaljem ljubav svima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura s.

    14. januar 2020 | 19:23

    Novak je human covek i pomaze ljudima u celom svetu a ne deli ljude po boji koze,koje su vere, ko se kako krsti..

  • Pitanje

    14. januar 2020 | 21:40

    Bravo Nole.

  • kraljevo

    14. januar 2020 | 19:22

    Bravo Nole Legendo srpska, ti treba da budes primer nasoj omladini,sve najlepse tebi i tvojoj porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA