≫ 

Đoković i Kirjos oči u oči prvi put posle prozivanja: Novak mu aplaudirao, Nik nije smeo da mu priđe

Ovo se dugo čekalo

  • 12
Novak Đoković, Nik Kirjos Printskrin: Youtube/LPT TV

Novak Đoković je pokazao veliko srce još jednom! Posle donacije koju je uplatio, nakon što ga je pozvala Marija Šarapova, i govora koji je oduševio Australiju, Novak se priključio i humanitarnoj egzibiciji u Melburnu, gde su najbolji teniseri i teniserke sveta odigrali revijalni meč za pomoć Australiji, koja je teško pogođena požarima.

U požarima je život izgubilo 28 ljudi, izgorelo je više od 3.000 kuća, a nastradalo je i više od milijardu životinja, od čega su mnoge ugrožene vrste poput koala, a ozbiljno je narušen i kvalitet vazduha, pa se i teniseri muče sa dahom tokom mečeva.

Đoković je bio sjajno raspoložen, igrao je dubl sa Rafaelom Nadalom. Obojica su bili sjajno raspoloženi, a Nadala je očigledno prošla ljutnja posle poraza od Srbije u finalu ATP kupa, kada ga je upravo Đoković savladao u finalu, nakon čega je prozvao srpske navijače.

Ono što je bilo još interesantnije, bio je dolazak na teren Nika Kirjosa, koji se egzibiciji priključio kasnije, uz Rodžera Federera. Bio je to prvi susret Kirjosa i Đokovića, nakon što je Australijanac bacao "otrovne strelice" prema Đokoviću konstantno tokom čitava prethodne sezone.

Video: Ižvrljao Novakovo ime! Da li je ovo novo dno koje je dotakao Nik Kirjos?

Vređao je i omalovažavao Novaka na svakom koraku, javno u izjavama za medije, na konferencijama, ili putem društvenih mreža. Đoković je na to reagovao gospodski, sa stilom i nije se uključivao u raspravu sa Kirjosom.

Tako je bilo i ovoga puta. Kada su spikeri najavili ulazak Kirjosa, na snimku je moglo da se vidi kako mu Đoković aplaudira.

Zato i nije iznenađenje što je Kirjos pognute glave ušao na Rod Lejver Arenu. Delovalo je kao da ga je sramota i da ne sme da pogleda u pravcu Novaka Đokovića. Verovatno je i on svestan da se ozbiljno ogrešio o Đokovića svojim sramotnim komentarima.

Kada se na to doda i da je Đoković nedavno bio jedan od najaktivnijih i najizdašnijih tenisera za prikupljanje pomoći Australiji, Kirjos je imao dvostruki razlog da ga bude sramota zbog svega izrečenog.

Zato je, nakon što je ušao, krenuo pravo ka spikeru, tu se pozdravio samo sa Serenom Vilijams i Karolinom Voznjacki, a zatim je otišao na kraj reda, bez da je pozdravio bilo koga drugog, verovatno svestan da je onda neizbežan i kontakt sa Đokovićem.

Odmah posle njega, u arenu je ušao Federer, koji je, za razliku od Kijrosa pozdravio sve tenisere i teniserke koji su bili na terenu.

Pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret oči u oči posle svega izrečenog od strane Australijanca.

Video: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    15. januar 2020 | 14:01

    Kada čovek ima unutrašnje nemire i komplekse, on tada pljuje i omalovazava kako bi se uzdigao na momenat, ali to je kratkog veka, vidi da nije ispunjen, pa je još besniji. To je slučaj kod Kirijosa, verujem da vuče traume iz detinjstva, ko zna kolike pritiske i ponižavanja ne trpeo dok je trenirao kao mali. Đoković zna da ovom nije dobro u glavi, pa ga kulira.

  • Makso

    15. januar 2020 | 14:38

    Verovatno su mu rekli da nije u redu da ga proziva,a Djoko pomaze donacijama Australiju trenutno. Valjda je nesto i shvatio.

  • ljubo

    15. januar 2020 | 17:02

    Uvek je lako nekoga sa distance ruziti a kad se ide oci u oci onda si bespomocan i jadan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA