≫ 

Federer u maniru Mekgregora davio kolegu, umalo mu otkinuo glavu: Ovakvog ga niko nikada nije video

Švajcarac je rešio da odigra žmurke i zabavi se "na svoj način"

  • 5
Rožer Federer, Mekgregor Printskrin: Twitter/Eurosport_UK, Foto: Tanjug/AP

Legendarni teniser Rodžer Federer priprema u ponedeljak igra svoj prvi meč na Australijen openu protiv Amerikanca Stiva Džonsona, a pred prvi Gren slem sezone odlučio je da se i te kako dobro zabavi. 

Tako je pred jedan od treninga "igrao žmurke" sa svojim timom, a kada je otkriven dobro je "izmučio" jednog od kolega. Tako se Rodžer rvao, hvatao za vrat, i gurao, pa je mnoge navijače ovaj postupak Švajcarca podsetio na meč konora Mekgregora sa Donaldom Seroneom.

Naravno, sigurno je da je ovo retka prilika da smirenog i "hladnog" Federera navijači vide u potpuno drugačijem izdanju. Naravno, niko nije očekivao da će imtirajući UFC poteze skrenuti pažnju na sebe, naročito, jer je i bez toga jedan od miljenika navijača.

Ovaj potez, sudeći po komentarima, se mnogima dopao, neki su ga uporedili i sa Novakom koji ume da se zabavi i izađe iz "klišea" dok se druži sa navijačima i mališanima na Gren slemu, dok se neki pitaju zašto su uopšte morali da vide Federera u ovom izdanju.

Video: Mali Japanac imitira Federera, do detalja je skinuo svaki njegov pokret i postao pravi hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA