≫ 

Krajinović i Lajović prebačeni na 2. dan: Poznat i ceo raspored za nastavak Australijan opena!

U dva dana će trajati srpski mečevi

  • 0
Australijan open Foto: Tanjug/AP

Kiša je poremetila planove za 1. dan Australijan opena, pa će Dušan Lajović i Filip Krajinović mečeve nastaviti u utorak!

U noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći se očekuje da Lajović igra protiv Kajla Edmunda, pauza će mu sigurno prijati jer je gubio sa 5:2 u prvom setu pri prekidu.

Sa druge strane, Filip Krajinović je imao 6:6 (3:3) protiv Kventina Halisa, pa se nastavlja neizvesna borba za drugo kolo.

Onda će oko 5.30 po našem vremenu Miomir Kecmanović igrati protiv Andreasa Sepija, u ženskoj konkurenciji će Nina Stojanović imati duel sa Anastasijom Pavljučenkovom u 11.00.

Od većih mečeva, Dona Vekić će igrati protiv Marije Šarapove u 2.30, Rafael Nadal startuje protiv Bolivijca Uga Delijena na Rod Lejver Areni u 4.00.

Danil Medvedev dobio je večernji termin protiv Fransisa Tijafoa na Rod Lejveru (9.00 po našem vremenu), dok će Marko Čekinato i Aleksandr Zverev snage odmeriti na Margaret Kort Areni u 10.30.

Na Melburn Areni, Stan Vavrinka igra protiv Damira Džumhura u 4.00, kontroverzni Nik Kirjos i Lorenco Sonego igraju od 9.00.

Video: Teniser pokazivao međunožje kao Dijego Simeone

Zvezda u ABA ligi nema pravo na kikseve, a to važi i za večerašnji (18.00) duel s Cibonom, s kojom crveno-beli inače poslednjih godina nemaju nikakvih problema. Kvota da će srpski tim slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cibona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA