≫ 

Kirjosa će biti sramota posle izjave Novaka sa terena: Šmekerski je opisao trik koji je izveo!

Pokazao je Nole kakav je velikan!

  • 3
Novak Đoković Foto: Twitter.com

Novak Đoković pobedio je Jana Lenarda Štrufa na startu Australijan Opena, a meč je obeležio pokušaj našeg majstora da atraktivno dođe do jednog poena.

Poslužio se Novak "tvinerom", pokušajem da kroz noge prebaci lopticu preko mreže i poentira, ali se to završilo neslavno, loptica je ostala na mreži.

Ovim potezom se često služi Nik Kirjos, kontroverzni igrač koji često ume da isproziva Novaka, što mu Đoković ne zamera, niti mu pridaje značaj.

- Nik ovo radi bolje od mene, to je sigurno. Najverovatnije ovo više neću pokušavati na ovom turniru - rekao je Novak.

Posebno je emotivno doživeo Đoković povratak na australijske terene, jer je ovde osvojio sedam Gren slem titula

- Ovaj stadion zauzima veoma posebno mesto u mom srcu, najuspešniji sam u karijeri na ovom terenu. Volim da se vratim u Australiju, zemlju tenisa. Hvala svima na podršci, obojici igrača - džentlmenski je poručio Đoković, koji je zahvalio navijačima i zbog ostajanja na tribinama skoro do ponoći.

- Očito sam veoma ponosan na učinak ovde, ali podsećam sebe da je potrebno biti zahvalan za sve, i dalje igram na visokom nivou sa 34 godine, srećan kao prvi put kada sam video ovaj sport na televiziji u Srbiji, a Srbija nije zemlja sa velikom teniskom tradicijom. Eto me ovde 25 godina kasnije, pokušavam da i dalje uživam u svakom trenutku.

Meč se završio u 23.30 po lokalnom vremenu, sad čeka boljeg iz duela Tacuma Ito - Prajneš Gunesvaran, što je okršaj kvalifikanta i "srećnog gubitnika".

Video: Bugarska seks bomba se zahvalila Đokoviću zbog ovog video snimka iz svlačionice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA