≫ 

Nadal se svađao sa sudijom, pa pokazao moć na startu Melburna: Izgubio samo pet gemova!

Prvi reket sveta ubedljivo savladao Bolivijca Huga Delijena sa 3:0

  • 0
Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal ozbiljno je demonstrirao silu na prvom meču Australijan opena i pokazao da je došao spreman da se bori za titulu. Nadal je ubedljivo pobedio Huga Deliena sa 3:0 (6:2,6:3:6:0)

Šampion Australijan opena iz 2009. se u sledećem meču sastaje sa Federikom Delbonisom ili Žoaom Souzom koji igraju kasnije.

Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Španac je prvi set otvorio sa pet osvojenih gemova u nizu, a onda se malo opustio, pa je Delijen uspeo da osvoji dva gema, od čega jedan brejk. Prvi set je obeležila i rasprava Nadala i sudije iz Hrvatske Marijane Čičak, kojoj je zamerio da ne pokreće dovoljno brzo sat koji meri vreme između dva poena.

Drugi set je bio malo neizvesniji jer je brejk usledio tek u šestom gemu za 4:2, ali je Delijen uzvratio. Ipak, Španac rutinski uzima novi brejk i privodi set kraju. Treći set je protekao u dominaciji Španca sudeći po rezultatu 6:0, ali Delijen se hrabro borio i uspevao je da spase i po pet brejk lopti, i jednu meč loptu i to je bilo to.

Video: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA