≫ 

Krajinović odigrao meč za infarkt: Vodio 2:0, bio na ivici da ispadne, pa zakazao duel sa Federerom

Neverovatan povratak Srbina u meč posle izgubljenog brejka u finišu petog seta

  • 0
Filip Krajinović Printskrin: Eurosport

Srpski teniser Filip Krajinović pridružio se Novaku Đokoviću i Dušanu Lajoviću u drugom kolu Australijan opena, ali je za razliku od njih tamo otišao posle velike drame protiv Kventina Halisa!

Meč pomenutih tenisera prekinut je u ponedeljak pri rezultatu 6:6 i 3:3 u taj-breku, ali je Srbin uspeo isti da dobije i povede sa 1:0.

I u drugom smo videli veliku borbu bez ijedne brejk šanse i silnog Filipa u taj-brejku (7:1), ali je Halis bio taj koji je u nastavku diktirao tempo.

Poveo je sa 4:1 u trećem, uz dva uzeta brejka, da bi posao priveo kraju i smanjio rezultat posle 6:3. Krajinović je na početku četvrtog seta izgubio servis, ali je odmah usledio ribrejk, da bi pri rezultatu 4:4 Srbin ponovo kiksnuo.

Halis je to iskoristio i otišao u peti set gde je uzeo brejk i poveo sa 4:3. Činilo se tada da će 215. igrač sveta poraziti Srbina koji je odmah uzvratio istom merom i na kraju iskoristio svoju prvu meč loptu na servis rivala (7:5).

Krajinovića u sledećem kolu čeka spektakl, jer će izaći na megdan Rodžeru Federeru. Podsetimo da je plasman u drugu rundu obezbedio i Rafael Nadal koji se svađao sa sudijom.

Sve najnovije informacije sa prvog Gren slema sezone pratite u našem specijalu o Australijan openu.

Video: Paklen trening Đokovića i Krajinovića pred Vimbldon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA