Rekao je ''znam da me se Đoković boji'', pa jedva prošao u 2. kolo Australijan opena!

Njih dvojica su odigrali nekoliko epskih mečeva na gren slemovima

  • 5
Sten Vavrinka Foto: AP/Tanjug

Švajcarski teniser Sten Vavrinka teškom mukom plasirao se u 2. kolo Australijan opena nakon četiri seta protiv Damira Džumhura - 7:5, 6:7, 6:4, 6:4!

Meč je trajao tri sata i vavrinka je sva tri svoja seta dobio tako što je uzeo brejk pred kraj. Jednom pri rezultatu 6:5 i dva puta pri rezultatu 4:4.

Zanimljivo, Vavrinka je meč na mišiće odigrao samo nekoliko sati pošto je tokom jednog razgovora za Eurosport istakao da ga se Novak Đoković boji na gren slem turnirima.

U kratkom prilogu čija ideja je bila da se Sten priseti najzanimljivih detalja sa AO, pomenuti teniser se najviše ''zadržao'' na onim epskim mečevima sa Đokovićem.

Sten Vavrinka Foto: AP/Tanjug

- Đoković je oduvek bio jedan od velike trojice, a ja sam uvek voleo da igram protiv njih. Novakova igra mi odgovara najviše, iako i ne mogu da prebrojim koliko puta me je pobedio. Ali, znam da me se boji, pogotovo na gren slemovima - rekao je Vavrinka i dodao:

- Igrali smo na US Openu i osetio sam da je malo nervozan zato što zna na šta sam sve spreman. Zato smo valjda i odigrali nekoliko epskih mečeva.

Zanimljivo, njih dvojica su zajedno odradili jedan od poslednjih treninga pred početak AO.

Sve najnovije informacije sa prvog Gren slema sezone pratite u našem specijalu o Australijan openu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA